نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



بالاترین سطح شعور سیاسی فرهنگی و اجتماعی در اربعین شکل می‌گیرد


جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: بالاترین سطح شعور سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در راهپیمایی عظیم و میلیونی اربعین اباعبدالله الحسین (ع) شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار «محمد شرفی» روز دوشنبه در جلسه قرارگاه اربعین در پایانه مرز رسمی خسروی، با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت یاد و خاطره همه شهدا به ویژه سردار سلیمانی و دانشمند هسته ای شهید فخری زاده افزود: یکی از کسانی که در راهپیمایی اربعین نقش اساسی ایفا کرد سردار سلیمانی بود.

وی اظهار داشت: برای شهید سلیمانی یک آرمان بود که تمدن اسلامی در برابر استکبار جهانی شکل گیرد و مهم ترین جلوه اربعین بروز ناب ترین تعاملات انسان ها است که مذهب، اعتقادات، باورهای سیاسی و اجتماعی با این اشتراکات در کنار هم قرار می گیرد.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: در اربعین هرکسی با هر توشه ای که دارد به زایران امام حسین (ع) کمک می کند تا این آرمان توسعه پیدا کند و ما وظیفه داریم در این راه تلاش کنیم و باید  باور داشته باشیم که این راهپیمایی عظیم لازم است.

 سردار شرفی ادامه داد: مراسم راهپیمایی اربعین با محدودیت های زیادی به راه افتاد و سردار سلیمانی در این راه با حداقل ها شروع به کار کرد از این رو ستاد اربعین باید در همه جا فعال باشد و اتاق فکر داشته باشد تا ظرفیت های بزرگ تمدن اسلامی را شناسایی کنند و به نمایش بگذارند.

او گفت: این مراسم علاوه بر تقویت تفکر پایه های شیعه باید نماد تقویت تمدن و اتحاد اسلامی شود باید یک همبستگی جهانی اسلامی داشته باشیم و سبک زندگی اسلامی را باید در این مراسم ببینیم و نخبگان دینی و علمی باید نقشه لازم برای سبک زندگی اسلامی ارایه دهند.

وی ادامه داد: انگیزه استکبارستیزی هم در این راهپیمایی عظیم اربعین لحاظ شود چون برای برافراشته شدن پرچم اسلام شهدای زیادی تقدیم شده است.
وی گفت: در حوزه امنیت باید برنامه لازم را ارایه کنیم و همه جوانب را مدنظر قرار دهیم و امنیت با تمام ابعادش مدنظر قرار گیرد.

او اضافه کرد: در حوزه رسانه باید راهبردی واحد داشته باشیم و فرهنگ و مهارت کار مشترک را باید لحاظ کنیم و از ظرفیت همه نهادها استفاده شود.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: یکی از موارد مهم ناوگان حمل و نقل است باید از همین الان مدیریت ترابری داشته باشیم و در سال های گذشته نیز اقدام های خوبی انجام شد.

سردار شرفی افزود: ظرفیت پارکینگ ها، کنترل جمعیت از مبدا تا مقصد، زیرساخت های لازم از نظر خدمات رفاهی، خوراک، سرویس های بهداشتی، جایگاه های سوخت و اسکان مناسب از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

او اظهار داشت: خدمات رسانی به زوار باید بی منت باشد و مساله بهداشت نیز باید بهتر از گذشته باشد.

وی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا نیز گفت: است اگر شرایط فراهم شود و ویروس منحوس کرونا رخت بربندد، همه ظرفیت های نظام باید بسیج شود تا عاشقان به راحتی مسیر را طی کنند.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا