+ 0 -
ADA

دكتر هدايت حاتمي:

برای توسعه کرمانشاه نیازمند کار سخت، هوشمندانه و جسورانه هستیم / برنامه ها و پروژه ها را با نگاهی توسعه گرایانه دنبال می کنیم

معاون هماهنگي امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمانشاه گفت: استان هايي كه خواهان توسعه هستند بايد شرايط گفت و گو و تبادل نظر ميان نخبگان را فراهم كنند.

دکتر هدایت حاتمی در همایش توسعه پایدار استان که به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد؛ اظهار داشت: خوشبختانه در عصري هستيم كه مي توان از تجربه های فراوان موفق و ناموفقي ديگران بهره گرفت و ميزان خطاها را - حداقل پس از اين - كمتر كرد. هرچند مشكلات آنقدر پيچيده و درهم تنيده هستند كه برون رفت از آن ها جز با تدبير و هم انديشي با نخبگان امكان ناپذير است.

 وي گفت: یک مدل موفق توسعه، مدلی است كه مبتنی بر ساز و کارهای عالمانه باشد. فرهنگ، محیط زیست و جامعه را مدنظر قرار دهد؛ به عدالت اجتماعی نگاهي ويژه داشته باشد و رشد اقتصادي را هم درنظر بگيرد.

دكتر حاتمي بيان داشت: اين برنامه مبتني بر اسناد بالادستي است و نقاط مشتركي هم با سند در دست تدوين آمايش استان دارد. البته در آينده با اين سند مهم نيز تطبيق بیشتری می یابد. 

وي ادامه داد: در برنامه توسعه پايدار استان كرمانشاه چند هدف جدي را مورد نظر قرار داده ایم كه از جمله آن ها مي توان به؛ توجه جدی به سرمایه های انسانی و اجتماعي، توجه به رشد اقتصادی و كاهش نرخ بيكاري، كاهش ناهنجاری اجتماعي، افزايش اعتماد ميان دولت و مردم، فعال كردن نهادها و تشكل هاي بخش خصوصي و كاهش فشار بر منابع طبيعي و محيط زيست اشاره كرد.

معاون هماهنگي امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمانشاه تصريح كرد: استراتژي هاي اين برنامه توسعه نيز شامل مواردي همچون؛ بهبود فضاي كسب و كار، رشد سرمايه گذاري، احياي واحدهاي راكد و نيمه راكد ، توسعه و تقويت زيرساخت ها، ایجاد و توسعه نهادهای غیردولتی و ارتقاي مشاركت آن ها، کاهش نرخ تورم، مزیت محوری و خلق مزیت های جدید، افزايش سهم اقتصاد فناورانه، حفاظت از میحط زیست و منابع طبيعي، توانمندسازي اقشار مختلف اجتماعي، ارتقاي مهارت آن ها و افزایش سطح ارتباطات تجاری و بین المللی مي شود.

وي گفت: کاهش نرخ بیکاری تا سطح متوسط کشور و پایین تر از آن مهم ترين رسالت حوزه اقتصادي و مجموعه مدیریتی است و دولت نيز به دلايل مختلفی اين موضوع بسيار كليدي را مدنظر قرار داده است.

وي اظهار داشت: براي ايجاد ظرفیت های جدید اشتغال و يا تغيير در وضعيت نامطلوب فعلي، بايد در چهارچوب ذهنی و فکری، نگرش ها، برنامه ريزي ها، تجدیدنظرهايی صورت گيرد و با يك تعامل هوشمندانه با دانشگاهیان و اساتيد ‌به یک‌ مدل  مناسب برسیم.

دكتر حاتمي ادامه داد: در بسياري از زمينه ها عقب هستيم و براي جبران اين موضوع بايد يك مدل کار سخت، هوشمندانه و جسورانه را پيش بگيريم.

معاون هماهنگي امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمانشاه گفت: براي ايجاد اشتغال چهار محور شامل؛ بهبود فضاي کسب و کار، ايجاد زيرساخت هاي قانوني و فيزيكي، ‌احیای واحدهای راکد و جذب ‌ سرمایه گذاری های جدید را در نظر گرفته ايم که با جدیت در حال انجام است.

دكتر حاتمي خاطرنشان ساخت: الزامات قانون بودجه كشور به شكلي است كه هرچند كه نگاه مديران هم توسعه اي باشد باز قدرت مانور را بسيار ضعيف کرده و تنگاهاي مختلفي را ايجاد كرده است. با وجود اين مسايل تلاش مي كنيم با نگاهی توسعه گرایانه موضوعات را دنبال كنيم.

وي گفت: با وجود تنگناهايي كه به دليل تحريم ها براي كشور به وجود آمده، ولی مديريت ارشد استان علاقه مند است برنامه هاي حوزه هاي مختلف را با رویکردهایی که با مباني علمي و عقلانی همسو هستند؛ پيش ببرد.

وي بيان داشت: اين برنامه بعد از نهايي شدن روي سايت استانداري قرار داده می شود تا به مرور افكار عمومي از ابعاد مختلف آن مطلع شود.



اوقات شرعی
آب و هوا