نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

فرماندار کرمانشاه:

کرمانشاه در طرح یارانه دستمزد ۱۶۱ درصد تعهدات اشتغال را اجرا کرد


سهمیه این شهرستان در طرح اشتغال یارانه دستمزد ۳۶۰ نفر بود که با تلاش و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای ۴۹۴ نفر یعنی ۱۶۱ درصد فرصت شتغل بوجود آمده ‌است.

فضل الله رنجبر روز پنجشنبه در جلسه شورای اشتغال که در سرسرای فرمانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: طرح اشتغالزایی یارانه دستمزد در استان‌های ایلام، کردستان، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد که کرمانشاه در بین این استان ها رتبه اول را کسب کرد.

 به گزارش ایرنا، طرح یارانه دستمزد یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های دولت در حوزه اشتغال است که در راستای حمایت از نیروی کار شغل اولی و کارفرمایان اجرایی شده و براساس آن دولت وجهی را به عنوان یارانه به کارفرمایان متقاضی دارای شرایط (۳۰ درصد مبلغ دستمزد نیروی کار) پرداخت می‌کند.

نیروی کار باید دارای مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر (اولویت با دانش‌آموخته دانشگاهی)، حداکثر ۳۷ سال (برای زنان سرپرست خانوار جوینده کار شرط سنی تا سقف ۴۵ سال است) داشته باشد تا بتواند از مزایای طرح یارانه دستمزد استفاده کند.

شهرستان کرمانشاه در طرح مشوق‌های بیمه ای باید ۴۴۳ شغل ایجاد کند

 رنجبر در بخش دیگری از سخنان خود سهمیه کرمانشاه در طرح اشتغال مشوق های بیمه‌ای را ۴۴۳ نفر اعلام و ابراز امیدواری کرد با توجه به عملکرد خوب این شهرستان در اشتغال طرح یارانه دستمزد بیش از این سهمیه، اشتغال ایجاد شود.

فرماندار کرمانشاه اضافه کرد: دولت در راستای ایجاد اشتغال و همچنین پایداری مشاغل و حفظ تولید طرح مشوق‌های بیمه ای را به کارفرمایان، صاحبان مشاغل و بنگاه های تولیدی ابلاغ کرده و در ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرمایان را دولت به سازمان تامین اجتماعی به مدت ۲۴ ماه پرداخت می کند و عملا در این طرح کارفرمایان پولی برای بیمه افراد پرداخت نمی کنند.

رنجبر با اشاره به برخی از مزایای این طرح برای کارفرمایان گفت: این طرح بیشتر برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی متقاضی کار است زیرا حداقل لیسانس و ۳۸ سال سن از شرایط به کارگیری نیروی کار در طرح مشوق های بیمه ای است.

او همچنین با اشاره به برخی از پیشنهادها و ایرادات این طرح گفت: ایرادات و پیشنهادهای کارفرمایان را جمع آوری و پیگیری می کنیم و امیدواریم این طرح مورد استقبال کارفرمایان که مشمول آن می شوند قرار بگیرد و منجر به رونق اشتغال شهرستان شود.

درصد بالای حق بیمه کارفرمایان از عوامل مهم کاهش اشتغال است 

همچنین در این جلسه نماینده بخش خصوصی و کارفرمایان با اشاره به ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرمایان برای بیمه افراد، میزان آن را بیشتر از کشورهای همسایه اعلام کرد و آن را باعث کاهش به کارگیری نیروی کار در بنگاه ها و مشاغل دانست.
وی گفت: پرداخت ۲۳ درصد حق بیمه در کنار پرداخت حقوق کامل کارگران برای کارفرمایان خیلی سنگین است و به همین دلیل تولیدی ها و صنف ها تمایلی به کارگیری افراد بیکار ندارند و اگر هم جذب کنند زیرزمینی می گیرند و باید در این درصدبندی اصلاح زیادی صورت گیرد.

وی همچنین با استناد به برخی از موارد ذکر شده در مشوق های بیمه ای دولت گفت: دولت در راستای بهتر اجرا شدن طرح های اقتصادی اش باید از بخش خصوصی که تجربه دارد کمک بگیرد ...  

این کارفرما در ادامه به دستورالعمل طرح اشتغال مشوق های بیمه ای دولت که کارفرمایانی که در یک سال گذشته تعدیل نیرو نداشته اند مشمول طرح می شوند، ایراد گرفت و گفت: شاید نیرویی در تولیدی خودش سرکار نیامده باشد تکلیف و گناه آن واحد چه هست که نمی تواند از مزایای این طرح استفاده کند.



اوقات شرعی
آب و هوا