+ 0 -
ADA

نبود شبکه جمع آوری فاضلاب سلامت روستائیان را تهدید می کند

یکی از مواردی که همواره سلامت روستائیان را تهدید می کند نبود شبکه جمع آوری فاضلاب و نبود متولی برای این امر مهم است.

 

به گزارش روابط عمومي فرمانداري شهرستان پاوه : مردم روستای آریت بخش باینگان شهرستان پاوه برای رفع این تهدید خود پاپیش نهاده و اقدام به حل مشکل کرده اند.
بخشدار باینگان گفت: با توجه به نبود متولی فاضلاب در روستاها در سطح کشور موجب شده تا مدیران اجرایی با چالشهای جدی در خصوص بهداشت و تهدید سلامت در روستاها مواجه باشند.


اردلان حاتمی افزود: بخش باینگان شهرستان پاوه که به جرأت می توانم بگویم مردم آن مشارکت پذیرترین مردم کشور در اجرای طرحهای عمرانی و خدماتی و امور اجرایی هستند در این راستا نیز پیشگام شده اند.
بخشدار باینگان گفت: روستای آریت از توابع این بخش با 50 خانوار و 225 نفر جمعیت برای اجرای شبکه انتقال و جمع آوری فاضلاب روستا همت کردند و با راهنمایی لازم از سوی بخشداری و ارائه راه و نقشه کار توسط کارشناسان آب و فاضلاب روستایی وارد عمل شدند.
حاتمی افزود: مردم روستای آریت برای اجرای کار مبلغ 120 میلیون ریال وجه نقد جمع آوری کردند و دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه هم مبلغ 2 میلیارد و 800 میلیون ریال کمک کرد و کار آغاز شد.


بخشدار باینگان با بیان اینکه مردم روستا خود کار حفر کانال، لوله گزاری و اتصالات را زیرنظر کارشناسان شرکت آب و فاضلاب روستایی انجام دادند، افزود: باید هزینه انجام کار را نیز با مشارکت مردم روستا در اجرای طرح اضافه کنیم که در این صورت بیش از 50 درصد هزینه توسط خود مردم پرداخت شده است.
وی افزود: طرح انتقال و شبکه جمع آوری فاضلاب روستای آریت به طول 900 متر و ایجاد 20 منهول است که درصدد هستیم بهره برداری و افتتاح آن را برای هفته دولت ويا نهايتا هفته دفاع مقدس امسال داشته باشیم.
دهیار روستای آریت نیز گفت: بیشتر زیرساخت ها از جمله راه، گاز، آب، برق، شبکه های صدا و سیما، تلفن و اینترنت در این روستا اجرا شده و طرح هادی نیز در برنامه بنیاد مسکن است که اجرا می شود.
فتاحی افزود: با اتمام شبکه جمع آوری فاضلاب و اجرای طرح هادی تمامی زیرساخت های روستا تکمیل می شود.
اهالی روستای آریت از مسئولان بخش و شهرستان برای توجه به این روستا و اجرای زیرساخت های روستا قدردانی کردند



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا