نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

جلسه برنامه ریزی و هماهنگی شرکت های تولیدی مصالح ساختمانی و ستادهای معین بنیاد مسکن مستقر در سرپل ذهاب

گسترش اشتغال از طریق بکارگیری نیروهای بومی و تامین مصالح از شرکت های تولیدی استان در چرخه بازسازی


فرماندار سرپل ذهاب در این جلسه اظهار داشت :استانداردسازی مواد ، تضمین اشتغال و ارتقای شاخص کیفیت سازه ها نیازمند تعامل ستادهای بنیاد مسکن و واحدهای تولیدی بومی است؛ از این نظر لازم است تمهیداتی برای حفظ تعاملات و اتخاذ تصمیمات و مصوبات در این زمینه مد نظر واقع شود .

جلسه برنامه ریزی و هماهنگی شرکت های تولیدی مصالح ساختمانی و ستادهای معین بنیاد مسکن مستقر در سرپل ذهاب به ریاست مهندس جمالی نیا و با حضور مسئولان مربوطه ساعت 11 مورخ 97/2/10 در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

مهندس جمالی نیا فرماندار سرپل ذهاب با تاکید بر لزوم رصد و نظارت عالیه بر روند بازسازی به منظور استانداردسازی ساخت و ساز و ارتقای کیفیت مصالح اظهار داشت :

ایشان در این ارتباط افزود: لازم است در راستای گسترش اشتغال از طریق بکارگیری نیروهای بومی و  تامین مصالح از شرکت های تولیدی استان در چرخه بازسازی، اهتمام ویژه مبذول گردد. با توجه به نرخ بیکاری در  استان و مشکلات پس از زلزله در سرپل ذهاب شایسته است با برنامه ریزی صورت گرفته میان بنیاد مسکن و شرکت های تولیدی نسبت به رونق کسب و کار اقدام گردد.ستادهای معین به پیمانکاران تکلیف کنند که جهت تجهیز کارگاه و پیشبرد پروژه بازسازی از محصولات و واحدهای تولید داخلی استفاده کنند.

 فرماندار سرپل ذهاب  در ادامه بیان داشت :استانداردسازی مواد ،  تضمین اشتغال و ارتقای شاخص کیفیت سازه ها نیازمند تعامل ستادهای بنیاد مسکن و واحدهای تولیدی بومی است؛ از این نظر لازم است تمهیداتی برای حفظ تعاملات و اتخاذ تصمیمات و مصوبات در این زمینه مد نظر واقع شود .

در ادامه این جلسه مدیران شرکت های تولیدی به بیان نقطه نظرات خود در راستای ایجاد زمینه های رونق فضای کسب و کار و اشتغال زایی در استان پرداختند .

مسئولان واحدهای تولیدی انتظارات خود از ستادهای معین بنیاد مسکن و دستگاههای اجرایی جهت بهره گیری از تولیدات داخل استان را طرح نمودند و خواهان ایجاد فرصت های رقابتی و برابر توسط ارگان های دولت ذیربط جهت بازاریابی و فروش مصالح و کالا ها شدند .

فولادی معاون پشتیبانی ستاد هماهنگی بنیاد مسکن هم طی سخنانی عنوان داشت: 12 ستاد معین در شهرستان های آسیب دیده استان در حال فعالیت هستند و این ستادها آمادگی دارند در راستای ایجاد زمینه عرضه و فروش مصالح شرکت های تولیدی بومی نهایت همکاری را با آنها داشته باشند .

وی با تاکید کرد بر اینکه 35 هزار واحد احداثی و 60 هزار واحد تعمیری در مناطق زلرله زده در چرخه بازسازی هستند گفت :  

 ایشان افزود :جدای از نیروهای کلیدی که از استان های مبدا به شهرستان های آسیب دیده مامور شده اند تلاش کرده ایم از ظرفیت نیروهای بومی در بحث ساخت و ساز و تولید و خدمات استفاده کنیم .

بنیاد مسکن از گسترش اشتغال و رونق شرکت های تولیدی استان حمایت میکند و در بحث تبلیغات و فروش مصالح اولویت با شرکت های بومی استان است

 

 



فرماندار
اوقات شرعی
آب و هوا