نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

فرماندار سنقرو کلیایی در پیش از خطبه های نماز جمعه

قرارگرفتن مدیریت بحران در دستور کار مسئولان شهرستان ضروری است


فرماندار سنقرو کلیایی گفت: پنجم دی ماه روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی فرصتی است تا مسئولان، فرهنگ سازی مدیریت بحران را با اجرای برنامه ها و فعالیت های آموزشی در دستور کار خود قرار دهند.

محمدناصر معصومی زاده در سخنرانی پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه ۶ دی ماه به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله افزود : با توجه به اینکه رویداد های دهه های گذشته درحوزه حوادث ناگوار طبیعی و گزارشات اخبارمتعدد مرتبط با بحران در گوشه و کنار جهان در این برهه زمانی توسط رسانه ها شنیده می شود،لذا امروز بحران بخش جدایی ناپذیر در جوامع امروزی محسوب میشود و ایران نیز از جمله کشور های بلاخیز درجهان است.

وی اظهار داشت: ایران جزء چهارمین کشور بلاخیز در آسیا است و دهمین کشور در جهان هستیم که به طور متوسط سالانه ۵۰ هزار واحد مسکونی در اثر حوادث طبیعی به ویژه سیل یا زلزله  تخریب میشود.

فرماندار سنقرو کلیایی بیان داشت: مراحل چهارگانه مدیریت بحران شامل: پیشگیری، مقابله ،آمادگی وبازسازی میباشد که نقش مهم و قابل توجهی در مدیریت بحران دارد ؛ زلزله آبان ۹۶ که در ازگله کرمانشاه با شدت ۷/۳ ریشتر به وقوع پیوست   ۱۰هزار مصدوم،۶۲۱نفر جان باخته و ۲۰ هزار واحد مسکونی را تخریب کرد این در حالی است که در دی ماه سال ۸۱ در زلزله بم کرمان که با شدت کمتر بود حدود ۳۰ هزار مصدوم و ۲۷ هزار نفرجان باخته و۹۵ هزار واحد مسکونی تخریب شده برجای گذاشت. حال با بررسی کلی متوجه خواهیم شد از سال ۸۱ تاکنون اقدامات بسیار خوبی در سطح شهرستان ها در راستای مقاوم سازی زیرساخت ها صورت گرفته است.

معصومی زاده افزود:در زلزله اخیر کرمانشاه  ۱۱ هزار میلیارد تومان شامل تسهیلات ، کمک بلاعوض ، امهال بدهی و اختلاف سود بانکی و ....  برای دولت برجای گذاشت .حضور مقام معظم رهبری و فرموده ایشان مبنی بر اینکه تهدید هارا به فرصت تبدیل کنیم  موجب شد مدیران ارشد استان با تمام توان با همکاری نیرو های نظامی و انتظامی  وبسیج مردمی بتوانند حوادث بعد از زلزله را تا به صورت چشم گیر کاهش دهند.

وی خاطرنشان کرد: قبل از وقوع سیل فروردین امسال اقدامات پیشگیرانه در شهرستان صورت گرفت و با تشکیل کارگروه های تخصصی در شهرستان توانستیم خسارت ها را به حداقل برسانیم .با وجود همه  تلاش ها ۱۴۶۰ واحد مسکونی روستایی خسارت دید که تاکنون جهت احداث ۶۳۰  واحد خسارت دیده۴۰ میلیون تومان وام با کارمزد چهار درصد،۲۱ میلیون تومان وام بلاعوض ،۱۵ میلیون تومان وام معیشت در کل برای احداث هر واحد ایجادی ۷۶ میلیون برای دولت هزینه در بر داشت. همچنین پرداخت ۴۷۹ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۷ونیم میلیون تومان برای مقاوم سازی مسکن روستایی از محل اعتبارات زلزله  برای شهرستان، اختصاص پیدا کرد

که تعداد ۶۷۰۰واحد روستایی توسط بنیادمسکن، کمیته امداد و... تاکنون مقاوم سازی شده است

پرداخت خسارت وارده به دو هزار و ۶۰۰ واحد دامی و مزارع کشاورزی شهرستان،

پرداخت ۱۰ ونیم میلیارد تومان خسارت به کشاورزان و دامداران شهرستان؛اختصاص ۱۵ میلیاردتومان وام چهار درصد که تا کنون حدود ۵ میلیارد تومان آن از سوی جهاد کشاورزی شهرستان پرداخت شده است که از جمله اقداماتی بود که صورت گرفت.

فرماندار سنقروکلیایی در ادامه با اشاره به بررسی های صورت گرفته در حوزه شهری بیان کرد: در شهر سنقر حدود۱۰۰ هکتار بافت فرسوده داریم لذا سال گذشته بیش از ۵ میلیارد تومان در شورای برنامه ریزی برای زیر ساخت ها به شهرداری تخصیص داده شد که امسال نیز باز هم حدود۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شد همچنین رایگان نمودن عوارض خدمات جانبی برای ساخت و ساز مسکن در بافت فرسوده سنقر نیز بخشی از اقدامات بود.

معصومی زاده با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار داشت: مشارکت بالای مردم  میتواند اقتدار نظام را افزایش دهد. ما برای اجرای انتخاباتی سالم تلاش میکنیم .فرمانداری و هئیت های نظارت با متخلفین انتخاباتی با جدیت برخورد خواهند کرد.

وی خطاب به کاندیدا های انتخاباتی هشدار داد که به جای تخریب مدیران و رقبای انتخاباتی برنامه های خود را مطرح  کنند.

و در چهار چوب قانون حرکت نمایند همچنین از اقدامات عوام فریبی جدا خودداری نمایند.

فرماندار سنقروکلیایی در پایان بیان کرد:در برخورد با تخلفات انتخاباتی با هیچ کسی تعارف نداریم همچنین کاندیداهای محترم حرکت در چهارچوب قانون را رعایت کنند.



اوقات شرعی
آب و هوا