بازرسان انتخابات بايد اصل بي طرفي و قانونمداري در انتخابات را رعايت كنند
حشمت رضايي با اشاره به بياناتي از رهبر معظم انقلاب در خصوص اهميت انتخابات در جمهوري اسلامي ايران افزود: انتخابات پايه و اساس دموكراسي در هر كشوري است و به واسطه آن است كه مردم در اداره كشور سهيم مي شوند.
وي گفت:سلامت انتخابات براي مسولان كشور از اهميت خاصي برخوردار است و بازرسان در اين امر نقش مهمي دارند.
وي گفت: براي اين كار بايد بازرسان بي طرفي و قانونمداري را سرلوحه كار خود قرار دهند.
رضايي تصريح كرد: انتخابات از اصول مهم ماندگاري نظام جمهوري اسلامي است و بر همه ما وظيفه است تا در اين روز حضوري گسترده و آگاهانه داشته باشيم.
وي گفت : ماده 31 قانون انتخابات رياست جمهوري و ماده 66 قانون شوراها جايگاه بازرسي در انتخابات را بخوي تبيين كرده است.
در ادامه كارشناسان هيات بازرسي انتخابات استان كرمانشاه مسائل مروبط به وظايف بازرسان و نحوه عملكرد آنها را تشريح كردند.
در اين دوره از انتخابات قصرشيرين 37 بازرس در شعب اخذ راي و سه نفر به عنوان سربازرس كار رسيدگي به گزارشات را رصد مي كنند.