تلاش همه مسئولان بر بازگشایی مرز خسروی است
مهدی جمال نژاد روز جمعه در حاشیه بازدید از مرز خسروی و پایانه بین المللی این مرز رسمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سفر امروز به منظور بررسی زیرساخت های موجود در مرز خسروی انجام شد و اقدام های صورت گرفته برای ایام اربعین مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: استانهای شهید پرور کرمانشاه ، ایلام و خوزستان برای سفر زائران اربعین و تردد زوار مشخص شده است و از این رو مرزهای سه گانه برای تردد زائران آماده خدمت هستند و تلاش می شود تا مرز خسروی نیز بازگشایی شود.
وی بیان کرد: تلاش های زیادی برای آماده سازی زیرساخت های مرز خسروی صورت گرفت و با برگزاری جلسات مستمر امید است با حل شدن مشکلات آن سوی مرز ، شاهد عبور و تردد زوار از این مرز رسمی باشیم.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور ، از تشکیل 12 کمیته در ستاد اربعین خبر داد و اضافه کرد که در کمیته زیرساخت مباحث مربوط به آب ، برق ، راه ، مخابرات ، خدمات بانکی و امور عمرانی طرح و مورد رسیدگی قرار می گیرد.
جمال نژاد افزود: تمام برنامه های زیرساختی مربوط به تردد زائران ار مرزهای کشور در سال 98 به اتمام می رسد و طرح جامعی برای خدمت رسانی به زوار در دست اقدام است که به مرور عملیاتی می شود.
به گفته این مقام مسئول ، شهرستان قصرشیرین خاکریز اول دفاع مقدس است و از این رو شایسته بهترین خدمات رسانی است.
فرماندار قصرشیرین نیز گفت: بازشدن مرز خسروی خواسته مردم مرزدار این شهرستان است و مردم این دیار مدت هاست که منتظر باز شدن این معبر مرزی هستند و تقاضای ما این است که این مرز برای تردد زائران در ایام اربعین بازگشایی شود.
مرادعلی تاتار اظهارداشت: تمام زیرساخت های مرز خسروی و شهرستان قصرشیرین برای تردد زائران اربعین مهیاست و هیچ مشکلی برای خدمت رسانی به زوار نیست و در این مدت باقیمانده مشکلات زیرساختی نیز رفع می شود.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور همچنین شامگاه جمعه از روند بازسازی روستای زلزله زده «شیرین آب» قصرشیرین نیز بازدید کرد که در این سفر مهرداد سالاری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه و فرماندار قصرشیرین نیز وی را همراهی کردند.