نمایشگاه فروش بهاره در قصرشیرین گشایش یافت
فرماندار قصرشیرین در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این نمایشگاه در ۱۰۰ غرفه محصولات خود را با تخفیف و زیرقیمت بازار به شهروندان عرضه می کند.
مرادعلی تاتار افزود: در این نمایشگاه کالاهایی از جمله مواد غذایی، کفش و پوشاک، مواد بهداشتی و آرایشی، صنایع دستی و سوغات، آجیل و خشکبار، شیرینی و مواد تزیینی با قیمت مناسب به شهروندان عرضه می شود.
او اظهار داشت: بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت قصرشیرین با همکاری اتاق اصناف بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی و کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه نظارت دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی با متخلفان بدون هیچ اغماض و چشم پوشی برخورد می کنند.
نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفی گزارش های خود را به اداره صنعت، معدن و تجارت قصرشیرین ارایه و یا با تلفن شماره ۱۲۴ تماس بگیرند تا در کمترین زمان ممکن به آن ها رسیدگی شود.