امنیت نوار مرزی قصرشیرین مرهون حضور مقتدرانه نیروهای مسلح است
مرادعلی تاتار روز یکشنبه در حاشیه بازدید از نوار مرزی شهرستان قصرشیرین در منطقه مرزی نفت شهر در جمع نیروهای مسلح، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: هم اکنون به واسطه آمادگی کامل نیروهای مسلح هیچ مساله و مشکل امنیتی در منطقه نداریم.
وی اظهار داشت: نیروهای مسلح با اقتدار و خدمات صادقانه در مرزها به مقابله با عوامل ضد انقلاب، قاچاقچیان و گروهک های معاند پرداخته و در بحث مبارزه با قاچاق کالا و مفاسد اقتصادی نیز ایفای نقشی موثر داشته اند.
نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: امنیت از اساسی ترین نیازهای هرجامعه ای است که بدون وجود آن شیرازه جامعه از هم می پاشد.
تاتار گفت: قصرشیرین با ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق هم اکنون یکی از مناطق راهبردی است که مرزهای این شهرستان به فرصتی برای رونق و شکوفایی اقتصادی منطقه تبدیل شده که نقشی ملی و فرا ملی دارد و این به واسطه تلاش همه عوامل و نیروهای مسلح است.
او گفت: قاچاق در مرزهای پرویزخان و خسروی این شهرستان باتلاش همه عوامل شورای تامین و نیروهای دستگاههای امنیتی، قضایی و انتظامی کاهش چشمگیری داشته است.
وی در این برنامه با حضور در مقر نیروهای مسلح مستقر در نوار مرز از تلاش های آنان قدردانی کرد.