بیمه ایران 500 میلیون تومان خسارت به زلزله زدگان پرداخت کرد
حسن پورکیانی روز چهارشنبه در حاشیه تحویل هزینه خسارت وارده به مالکان 155 واحد مسکونی آسیب دیده این شهرستان ها افزود: بیمه ایران با 84 سال سابقه در همه حوادث پیش آمده در کنار مردم ایران بوده و در کوتاه ترین زمان ممکن خسارت های وارده را بررسی و پرداخت کرده است.
وی اظهار داشت: در زلزله اخیر نیز بلافاصله پس از وقوع حادثه تیم بحران در منطقه حضور یافت و رسیدگی به خسارت ها آغاز شد.
مدیرعامل بیمه ایران ، با ابراز امیدواری از اینکه هیچ حادثه ای در کشور رخ ندهد، افزود: در هر حادثه ای صنعت بیمه حامی مردم خواهد بود.
پورکیانی ادامه داد: امید است روز به روز فرهنگ بیمه گسترش یابد و مردم بتوانند با عزت از این خدمات استفاده نمایند و در این راستا باید ضرورت استحکام بخشی واحدهای مسکونی و مقاوم سازی آن ها و در کنار آن توسعه روش پوشش بیمه ای اولویت اول باشد.
فرماندار قصرشیرین هم گفت: 6 هزار منزل مسکونی در زلزله سال گذشته در این شهرستان آسیب دیدیند.
مرادعلی تاتار افزود: همچنینی در اثر این حادثه یک هزار واحد مسکونی در شهر و روستا تخریب شد و 5 هزار واحد هم تعمیری بود.
وی گفت: مردم در حال آرام گرفتن از زلزله سال گذشته بودند که زلزله مهیب دیگربا قدرت 4/6ریشتر که کانون آن قصرشیرین بود بیشترین خسارات را به 4 روستای این شهرستان وارد کرد ..
وی گفت: در سفری که بلافاصله بعد از این حادثه معاون اول و دیگر مسولان کشوری به شهرستان قصرشیرین و روستاهای کانون زلزله داشتند مصوب شد که مثل زلزله پارسال باید واحدهایی که در این حادثه دچار خسارت شدند از آن تسهیلات استفاده کنند و همچنین وام های مجددا برای دو سال دیگر امهال شود.
تاتار در ادامه گفت: در تلاش هستیم که وام هایی که برای ساخت و سازهای ناشی از این زلزله به مردم پرداخت شده است بخشیده شود.