سركشي از خانواده هاي تحت پوشش بهزيستي قصرشيرين
فرماندار قصرشيرين در اين ديدار گفت: دولت كمك هاي قابل توجهي به محرومان جامعه كرده است.
فرامرز اكبري افزود: كاهش فقر و محروميت در جامعه از اهداف اصلي انقلاب اسلامي بوده و دولت تدبير و اميد هم در اين راه قدمهاي زيادي برداشته و با افزايش يارانه دهكهاي پايين جامعه توانسه بخشي از مخاطرات آنها را كاهش دهد.
وي گفت: هم اكنون در شهرستان قصرشيرين 800 خانوار تحت حمايت بهزيستي قرار دارند و از خدمات اين نهاد بهره مند مي شوند.
اكبري با بيان اينكه : زنان بدسرپرست و بي سرپرست ،افراد سالخورده و از كار افتاده ، معلوان و نيازمندان امور توانبخشي و ديگر اقشار كم درآمد عمده اين خانوارها را تشكيل مي دهند.
وي گفت:مستمري ماهيانه ،كمك هزينه هاي تحصيلي و ازدواج ، وام هاي اشتغالزا ، كمك هاي بخش اجاره و مسكن ،امكهاي درمان ،تسهيلات رايگان در زمينه هاي انشعابات آب و برق و گاز از عمده ترين كمكهاي اين نهاد به نيازمندان است.
در اين بازديد دو خانواده نيازمند كه از ابتداي سال مبلغ يك صد ميليون ريال تسهيلات در قالب وديعه مسكن ، خريد لوازم ضروري منزل ، مستمري به آنها پرداخت شده بود دلجويي و كمك هزينه هايي به آنها پرداخت شد