سقف تردد روزانه زائران اربعین از مرز خسروی ۳۰ هزار نفر است
هوشنگ بازوند روز جمعه در جمع خبرنگاران در محل پایانه مرز رسمی خسروی افزود: زائران بدانند که مرز خسروی همانند مرزهای سه گانه دیگر نیست و طرف عراقی از ساعت هفت صبح تا ۱۵ بعداز ظهر زائران ما را پذیرش می کند و بعد از این ساعت اقدام به بستن مرز می کند، لذا این زائران باید با این محدودیت زمانی مرز خسروی را انتخاب کنند.
وی اظهار داشت: زائرانی که مرز خسروی را برای عزیمت به عراق انتخاب می کنند باید بدانند که حداقل یک تا ۲ شب را در قصرشیرین می مانند.
نماینده عالی دولت در کرمانشاه گفت: روز گذشته ۲۶ هزار و ۸۰۰ زائر در بازه زمانی ساع هفت صبح تا ۱۶ از مرز خسروی عازم عراق شدند و از صبح امروز نیز تاکنون ۱۵ هزار تن از این مرز عازم عراق و کربلای معلا شده اند.
وی ادامه داد: مسیر مرز خسروی از سه راهی نصرآباد در قصرشیرین هر روز از ساعت ۱۵ مسدود می شود و دلیل آن هم تعطیلی فعالیت مرز در این ساعت از سوی طرف عراقی تا صبح روز بعد است از این رو زائران باید با علم به این وضعیت مرز ما را انتخاب کنند ولی حضور زائران در قصرشیرین مشکلی ندارد و در هر ساعت از شبانه روز می توانند در قصرشیرین بمانند.
وی ادامه داد: امروز ظرفیت ما با توجه به حضور انبوه زائران تکمیل شده است.
عزیمت زائران اربعین حسینی از مرز رسمی خسروی روز پنجشنبه ۱۱ مهرماه به درخواست مسئولان عراقی متوقف و از دوشنبه پانزدهم مهرماه از سرگرفته شد.
امسال چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است.
مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات عالیات به عراق پس از سالها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین علت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفتهاند.