نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



فرماندار بلدروز عراق از طریق مرز خسروی وارد کشورمان شد


محمد معروف حسین' فرماندار بلدروز عراق روز پنجشنبه از طریق مرز رسمی خسروی در شهرستان قصرشیرین وارد کشورمان شد.

فرماندار قصرشیرین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: فرماندار بلدروز عراق قرار است که بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) با استاندار کرمانشاه یک نشست و دیداری داشته باشد.
مرادعلی تاتار افزود: در نشست کوتاهی که در مرز خسروی در پایانه بین المللی این مرز با فرماندار بلدروز داشتم، در خصوص بازگشایی این مرز برای ایام اربعین گفت و گو کردم.
وی ادامه داد: پس از این دیدار کوتاه، فرماندار بلدروز عراق عازم کرمانشاه شد تا بعد از ظهر امروز با هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه دیدار داشته باشد.
وی از آمادگی مرز رسمی خسروی برای تردد زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت: زیرساخت های لازم برای این مهم در مرز خسروی هم اکنون فراهم شده و در حال تقویت است.
فرماندار قصرشیرین بیان کرد: با توجه به تلاش های بسیار زیاد صورت گرفته در سال گذشته، بسترهای لازم برای تردد زائران اربعین حسینی در مرز خسروی فراهم شده و اکنون در فرصت باقی مانده تا زمان برگزاری این همایش بزرگ پیاده روی جهان اسلام، اهتمام مسئولان بر تقویت زیرساخت های موجود است.
تاتار اضافه کرد که چهار توقفگاه خودرو با 140 هکتار مساحت در قصرشیرین و مسیر مرز خسروی برای توقف خودروهای سواری زائران اربعین احداث شده است که ظرفیت گنجایش 100 هزار دستگاه خودرو را دارد.
وی گفت: کار ترمیم آسفالت مسیر قصرشیرین به مرز خسروی، روشنایی معابر، احداث سرویس های بهداشتی در مسیر قصرشیرین به مرز خسروی نیز از دیگر اقدام های صورت گرفته است و نواقص موجود در این رابطه تا ایام اربعین حسینی برطرف خواهد شد.
شهرستان قصرشیرین دارای 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با 322 اتاق و یک هزار و 200 تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه 80 ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد. 



فرماندار