نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



فعاليت 1200 كارگر در مرز پرويزخان


فرماندار قصرشیریندر گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هم اکنون بیش از هزار کارگر در مرز رسمی پرویزخان در بخش تخلیه و بارگیری کالا و حدود 200 کارگر به صورت روزانه در امر تخلیه کالاهای کوله بری مشغول فعالیت هستند.


فرامرز اکبری افزود: بخش تخلیه و بارگیری کالا مرز رسمی پرویزخان اکنون زیر نظر تعاونی گمرک قرار دارد که طرح جامع ایجاد زیرساخت های رفاهی در مرز را تهیه کرده اند.
به گفته وی در این طرح 50 میلیارد ریال برای ایجاد سرویس های بهداشتی و نمازخانه در مرز پرویزخان اختصاص یافته است که با اجرایی و تکمیل این طرح ، بخشی از مشکلات کارگران شاغل دراین مرز رفع می شود.
وی محوطه گمرکی در رمرز رسمی پرویزخان را 40 هکتار عنوان کرد و گفت: در صدد ایجاد نظم و ساماندهی محوطه مرز هستیم تا خودروها با نظم به توقفگاه منتقل شوند.
وی ایجاد سرویس های بهداشتی و احداث نمازخانه را از دیگر طرح های جامع گمرک برای رفاه حال کارگران شاغل در مرز پرویزخان ذکر کرد.
وی ادامه داد: کارگران شاغل در مرز اکنون از بیمه برخوردارند استراحتگاهی برای آنان با امکانات سرمایشی ایجاد شد ضمن این که چند سرویس بهداشتی و چند دستگاه آبسرد کن نیز برای استفاده از کارگران در محوطه گمرکی احداث و نصب شده است.
فرماندار قصرشیرین ، ساماندهی در تخلیه بار را از دیگر طرح های در دست اقدام ذکر کرد و افزود: برخی بارها به صورت انحصاری از سوی شماری افراد تخلیه می شود و تلاش ما این است اوضاع مرز رو به راه شود.
وی همچنین از ایجاد یک مکانی با سایبان برای کارگران بخش تخلیه کالاهای کوله بری در مرز رسمی پرویزخان و استقرار آبسرد کن نیز خبرداد و افزود: به طور کلی اولویت ما ایجاد امکانات رفاهی، زیرساخت های لازم و همچنین ایجاد نظم و ساماندهی امور در این مرز رسمی است.
شهرستان مرزی قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه با بیش از 27 هزار تن جمعیت و برخورداری از 186 کیلومتر مرز با عراق ، دارای 2 معبر رسمی پرویزخان و خسروی است که مبادلات اقتصادی ، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این 2 مرز انجام می شود.



فرماندار