نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



قصرشیرین شهرستانی با قابلیت‌های بالای تجاری، اقتصادی و کشاورزی است


فرماندار قصرشیرین گفت: این شهرستان دارای ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بزرگ تجاری، اقتصادی و کشاورزی برای توسعه و پیشرفت است و یکی از قطب‌های کشاورزی استان کرمانشاه محسوب می‌شود.

مرادعلی تاتار روز یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قصرشیرین افزود: ۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی زیردست سدهای شهرستان در آینده به آبی تبدیل می شود و استفاده از ظرفیت های این حوزه باعث رفع معضل بیکاری خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسکن مهر، اظهارداشت: از مجموع مسکن مهر ۳۰۰ واحدی هم اکنون ۱۶۰ واحد آماده واگذاری به متقاضیان است و تا پایان شهریور ماه نیز ۹۰ واحد مسکن مهر دیگر به متقاضیان واگذار می شود.

نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: باتوجه به شیوع بیماری کرونا استفاده از ماسک در ادارات و رعایت پروتکل های بهداشتی یک ضرورت است و با مدیرانی که در زمینه رعایت مسایل بهداشتی کوتاهی کنند، برخورد می شود.

تاتار افزود: ادارات باید پاسخگویی به موقع به ارباب رجوع را در دستور کار خود قرار دهند و تکریم آن ها را اولویت قرار دهند.

فرماندار قصرشیرین اضافه کرد: با توجه به تغییر ساعت کاری ادارات استان رعایت این اصل ضروری است و مدیران باید در زمینه رعایت کاهش مصرف انرژی تدابیر لازم را لحاظ کنند.

معاون جدید سیاسی و اجتماعی فرمانداری قصرشیرین نیز گفت: شناخت جریان های سیاسی و استفاده از ظرفیت جوانان یک ضرورت است.

حجت خدرویسی افزود: قصرشیرین شهرستانی با پتانسیل های بزرگ سیاسی و فرهنگی است و در زمینه کارکردهای اقتصادی هم نقش فرا ملی دارد.

وی ادامه داد: برای توسعه این شهرستان مرزی دست یاری به سوی مردم و مسوولان دراز می کنیم تا با اتحاد و همدلی شاهد موفقیت های بیشتر این شهرستان باشیم.

                                                                        

در پایان با حکم استاندار کرمانشاه حجت خدرویسی به عنوان معاون جدید سیاسی و اجتماعی فرمانداری قصرشرین منصوب شد.



فرماندار