نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



مسئولان به دیدار کودکان بیمار قصرشیرینی رفتند


به مناسبت هفته ملی کودک، مسئولان دستگاه های اجرایی شهرستان قصرشیرین روز پنجشنبه با حضور در منزل چند تن از کودکان بیمار، از آن ها و خانواده هایشان دلجویی کردند.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قصرشیرین در حاشیه این آئین گفت: کودکان آینده سازان کشور هستند که باید در محیطی شاد و سالم تربیت و نگهداری شوند تا بتوانند نقش آفرینی خوبی را در اجتماع و آینده پذیرا باشند.
مهناز افشاری افزود: اجرای این طرح نقش موثری در بهبود روحیه کودکان بیمار، پیشگیری از عوارض روحی روانی و بازگشت آن ها به شرایط عادی اجتماعی دارد.
وی اظهار داشت: در این بازدید، بسته های فرهنگی شامل اسباب بازی، لوازم التحریر و بسته های مواد غذایی به ارزش 100 هزار تومان از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همچنین بهزیستی قصرشیرین به خانواده های آن ها اهدا شد.
وی اضافه کرد که اجرای این گونه برنامه ها در مناسبت های ملی باعث ایجاد نشاط و شادابی در بین کودکان و همچنین تقویت روحیه آنان می شود.
در شهرستان قصرشیرین 20 کودک بیمار که مددجوی اداره بهزیستی هستند ماهیانه خدمات درمانی و کمک های مالی دریافت می کنند.



فرماندار