نمایشگاه کتاب در قصرشیرین گشایش یافت
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار قصرشیرین گفت: هفته کتاب و کتابخوانی فرصتی برای ترویج فرهنگ مطالعه و تشویق و ترغیب شهروندان جهت انس با کتاب و افزایش سرانه مطالعه است.
حشمت الله رضایی افزود: کتاب و کتابخوانی و میزان گرایش به مطالعه امروزه یکی از شاخص های توسعه به شمار می رود و هفته کتابخوانی فرصتی است تا بتوانیم شاخص مطالعه را به خصوص در بین نسل جوان و نوجوان بالا ببریم.
وی اظهار داشت: اکنون بیش از 2 هزار تن از شهروندان این شهرستان عضو فعال کتابخانه های عمومی هستند که این میزان 10 درصد از جمعیت را شامل می شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قصرشیرین در آیین افتتاح این نمایشگاه، گفت: در این نمایشگاه یک هزار جلد کتاب در قالب 100 عنوان در معرض نمایش گذاشته شده است.
سحر پوره افزود: این نمایشگاه با همکاری اداره کتابخانه های عمومی قصرشیرین و شهرداری در موضوع های مختلف عمومی، رمان، ادبیات، اجتماعی، کودکان، خانواده و پزشکی برپا شده است.
وی اظهار داشت: کتاب های موجود در این نمایشگاه با 30درصد تخفیف به علاقه مندان عرضه می شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قصرشیرین، هدف از برپایی این نمایشگاه را دسترسی آسان شهروندان به کتاب های مورد نیاز و انس بیشتر آن ها با مطالعه کتاب و گسترش فرهنگ کتابخوانی در جامعه ذکر کرد.
به گفته پوره، این نمایشگاه به مدت یک هفته در 2 نوبت صبح و عصر آماده بازدید علاقه مندان است.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه آثار چهارتن از نویسندگان قصرشیرین به نام های ' محسن پروانه ، سعدیه بابایی، شیرزاد جلیلیان و ادریس محمدی' و آثار معرق کاری هنرمند نوجوان ' حنیف رسولی ' نیز به منظور ترغیب و حمایت از هنرمندان به خلق آثار هنری در معرض دید علاقه مندان گذاشته شده است.