برای اولین بار و طی ۵ سال گذشته تصادفات جاده ای منجر به فوت در هرسین کاهش چشمگیری داشته است / پایگاه امداد و نجات جاده ای هرسین احداث میشود
فرماندار هرسین در نشستی با حضور معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از احداث پایگاه امداد و نجات جاده ای ثابت در این شهرستان خبر داد.
دکتر عبادالله کنجوریان فرماندار شهرستان هرسین در این نشست بر لزوم استقرار پایگاه امداد و نجات جهت به حداقل رساندن تلفات در تصادفات جاده ای هرسین تاکید کرد.
کنجوریان ادامه داد : با وجود نیوجرسی گذاری حدود ۶ کیلومتر از مسیرهای خطرآفرین بزرگراه هرسین به پلیس راه و ادامه ساخت پروژه زیر گذر بابازید - پریوه به یاری خداوند تصادفات منجر به فوت در مسیرهای جاده ای هرسین برای نخستین بار و طی ۵ سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.
وی ابراز داشت : در تلاشیم با ادامه نیوجرسی گذاری ها و ایمن سازی مسیرهای بزرگراهی و روستایی تصادفات جاده ای را در هرسین به حداقل برسانیم.
بازدید از پایگاه امداد و نجات تمرگ از دیگر برنامه های این روز فرماندار هرسین بود که با حضور عادل شفیعی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه و مهدی حاجیمرادیان رئیس جمعیت هلال احمر هرسین صورت گرفت.
دوشنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۰