بیانیه فرماندار شهرستان هرسین در محکومیت اهانت به ساحت شریف سردار سلیمانی
بار دیگر دست شیطان از آستین کسانی بیرون آمد که سر سپرده ای بیش نیستند و نخواهند بود و با اهانت به ساحت بزرگ مردی مقدس که زندگی و همه وجود خود را در راه خدا ، ائمه اطهار سلام الله علیها و شیعیان جهان وقف کرده است صفات پلید و استکباری خود را بروز دادند. آری اینان همانند که از بزرگی و عظمت قاسم سلیمانی ها و فخری زاده ها هراس دارند ، این افراد بدانند که نام سردار دل ها بر تاریخ سترگ این مرز و بوم و قلب هر ایرانی حک شده است و هیچ قدرتی نمی تواند خدشه ای به آن وارد کند.
در آستانه فرارسیدن اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی اینجانب از طرف مردم و مسئولین دارالمومنین هرسین ضمن محکوم کردن این توهین آشکار به ساحت بزرگ مردی مقدس ، به ایادی استکبار یادآوری می کنم که تلاش برای هتک حرمت علمداران سپاه بی نتیجه خواهد ماند و این آتش به فضل خدای بزرگ دامن کسانی را خواهد گرفت که آنرا افروخته اند و یا بر آن میدمند.
در پایان اعلام می نمایم مردم همیشه در صحنه و انقلابی هرسین که بارها پایبندی خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی به منصه ظهور گذاشته اند همچنان گوش به فرمان ولایت مطلقه فقیه خواهند بود و ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام راحل(ره) و شهدا خواستار برخورد جدی و قانونی با شخص توهین کننده به مقام شهید حاج قاسم سلیمانی هستیم.
۹۹/۰۹/۲۸
عبادالله کنجوریان
فرماندار شهرستان هرسین