نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



توصیه های انتخاباتی فرماندار شهرستان هرسین به کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر و روستا

‍فرماندار هرسین طی پیامی از کاندیداهای شوراهای اسلامی خواست با مدیریتی موثر و کارآمد فعالیت های تبلیغاتی خود را بر اساس قانون ساماندهی نمایند و چهره شهر را مخدوش نکنند

در این پیام آمده است : 

یکی از قدیمی ترین روش‌های تبلیغات انتخاباتی حضور کاندیداها در بین عموم مردم یا برگزاری مراسماتی است که انبوهی از مردم در آن حضور دارند ، اما با توجه به شیوع کرونا پیگیری استفاده از این روش اصلا به صلاح نیست و توصیه میشود از ایجاد هرگونه تجمع خودداری شود.

کاندیداها برای معرفی خود و برنامه هایشان می توانند از شیوه‌های مدرن و کاربردی استفاده نمایند چون روش های سنتی مانند دیوار نویسی و نصب پوستر در فضای شهری و بر روی اماکن‌ شخصی ، دولتی و اداری علاوه بر مخدوش نمودن منظر شهری نارضایتی و اعتراض شدید مردم ، پیگیری قضایی و تذکرات جدی و کتبی به کاندیداها را بدنبال خواهد داشت.

استفاده از پنل های پیامکی ، شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی علاوه بر اینکه میتواند ابزاری مهم در معرفی کاندیداها و برنامه های آنان باشد قابلیت مرور و مطالعه دقیق را برای مردم فراهم می سازد. بنابراین به کاندیداهای محترم توصیه میشود از روش های مذکور در معرفی خود استفاده نمایند.

موج های تبلیغاتی که هواداران ، دوستان و اقوام نزدیک و تعصبی کاندیداها ایجاد می کنند باید سنجیده شده و بدور از هرگونه افراط گرایی و تخریب باشد.

عدم رعایت اخلاق و تخریب یک آسیب در بحث مشارکت حداکثری مردم در انتخابات محسوب میشود ، لذا به تیم های تبلیغاتی کاندیداها توصیه میشود با رعایت اخلاق و پرهیز از هرگونه تخریب ، غلو و افراط گرایی برنامه های خود را اجرا نمایند.

کاندیداهای محترم می بایست اخلاق مداری را بعنوان مرکز ثقل و از بایسته های فعالیت های تبلیغاتی خود قرار دهند و زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات را فراهم نمایند.

 

✴ ۵ 



آب و هوای هرسین