نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



فرماندار هرسین در کمیسیون حفاری : ادارات عضو کمیسیون تعامل و هم افزایی بیشتری داشته باشند / به منظور رضایتمندی مردم بعد از اتمام حفاری ترمیم باید به سرعت انجام شود

کمیسیون حفاری شهرستان هرسین با حضور اعضا برگزار شد

این جلسه به ریاست فرماندار و با حضور اعضای کمسیون در سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.

سید برزو موسوی چشمه کبودی فرماندار شهرستان هرسین در این جلسه بر هم افزایی و تعامل بین دستگاهی مسئولان ادارات عضو کمیسیون در راستای تسریع در پاسخ به استعلامات و مکاتبات اداری و ترمیم اساسی مکان های مورد حفاری تاکید کرد.

وی افزود : انتقادهایی از طرف مردم در خصوص عدم ترمیم به موقع مسیرهای حفاری وجود دارد و لازم است ادارات حفار بویژه شهرداری ها اهتمام ویژه ای در جهت ساماندهی مسیرهای حفاری داشته باشند.

فرماندار شهرستان هرسین همچنين از ادارات عضو کمیسیون حفاری این شهرستان خواست در صورت حفاری در‌ مسیرها و معابر پر تردد بویژه خیابان های اصلی باید از قبل اطلاع رسانی های لازم را به منظور آگاهی مردم بعمل آورند.



آب و هوای هرسین