+ 0 -
ADA



فرماندار روانسر در جلسه کمیته برنامه ریزی: 116 پروژه عمرانی در شهرستان روانسر در حال اجرا است


فرماندار شهرستان روانسر گفت: 116 پروزه عمرانی در این شهرستان با میانگین پیشرفت فیزیکی 30 درصد در حال اجرا است

 

حسین ویسمرادی در اولین کمیته برنامه ریزی شهرستان که با هدف بررسی و پیگیری آخرین وضعیت پروژه ها و طرح های عمرانی این شهرستان برگزار شد افزود: برای اجرای این طرح ها 262 میلیارد و 395 میلیون ریال مصوب که تاکنون  108 میلیارد و 417 میلیون ریال آن تخصیص یافته است.

فرماندار روانسر با بیان اینکه میانگین اعتبارات اختصاص یافته به این شهرستان 41 درصد است افزود: 100 درصد اعتبارات نفت و گاز و 100 درصد اعتبارات استانی تملک دارایی اختصاص یافته و با تخصیص کامل سایر منابع اعتباری روند توسعه و عمران این شهرستان شتاب بیشتری خواهد گرفت .

ویسمرادی ادامه داد: این اعتبارات از محل تملک دارایی ها ، بودجه عمومی، صندوق توسعه ملی ، نفت و گاز ، استفاده متوازن و مدیریت بحران در نظر گرفته شده است.

وی مهم‌ترین این طرح‌ها را اصلاح شبکه آب آشامیدنی شهرهای روانسر و شاهو ، افزایش ظرفیت مخازن آب شرب شهر شاهو ،  تهیه ،اجرا و تکمیل طرح های هادی روستایی ، ساماندهی معابر و توسعه فضای سبز شهری، اجرای طرح های عمران شهری در شهرهای روانسر و شاهو ، اصلاح شبکه فاضلاب و تکمیل تصفیه خانه ، اصلاح کنار گذر و ورودی شهر روانسر ، احداث مرکز جامع سلامت شهر شاهو  اعلام کرد.

فرماندار شهرستان روانسر تاکید کرد: جابجایی اعتبارات عمرانی از دستگاه ها  و نهادهای دولتی شهرستان پذیرفته نیست  و در صورت بروز چنین اقدامی از هر دستگاهی، مراتب پیگیری و به استانداری گزارش می شود.

وی گفت: طبق قانون اعتبارات تخصیص یافته برای همان بخشی که در مصوبه تعیین شده، باید هزینه شود.