بازدید فرماندار روانسر از مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان: جهاد کشاورزی نقش کلیدی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد
حسین ویسمرادی در بازدید از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان روانسر با بیان اینکه این سازمان یکی از سازمانهای اساسی و اصلی در تولید مواد غذایی است تاکید کرد: مجموعه این اداره باید برای سالم سازی محصولات کشاورزی شهرستان تلاش بیشتری صرف کنند.
وی تصریح کرد: سالم سازی محصولات و تولیدات کشاورزی نقش اصلی را در سلامت جامعه دارد و باید کارشناسان حضور در مزارع و میان کشاورزان را به صورت ویژه در دستور کار قرار دهند.
فرماندار روانسر اظهار داشت: تلاش هایی خوبی در حوزه کشاورزی شهرستان صورت گرفته و باید با تعامل با رسانه ها این اقدامات منعکس شود.
ویسمرادی ادامه داد: رشد و شکوفایی تمام توانمندیهای بخش کشاورزی که یکی از ظرفیت های مهم شهرستان است توسعه پایدار و اشتغالزایی را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: اگر استعدادهای کشاورزی شهرستان را بتوانیم در مسیر درست هدایت کنیم شاهد پیشرفت و شکوفایی شهرستان خواهیم بود.
نماینده عالی دولت در روانسر با تاکید بر تقویت بخش کشاورزی روانسر تصریح کرد: خاک حاصلخیز ، منابع آبی ، دانش کشاورزی و بسترهای لازم برای رونق کشاورزی در شهرستان فراهم است و باید این بخش هرچه بیشتر تقویت شود.
حسین ویسمرادی با تقدیر از خدمات ارزنده جهاد کشاورزی در شهرستان روانسر اضافه کرد: شهرستان روانسر سهم بسزایی در تولیدات کشاورزی استان دارد که این حاصل تلاشهای کارشناسان این اداره و کشاورزان شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر نیز گفت: 32 هزار هکتار از مزارع این شهرستان به کشت گندم و جو اختصاص یافته و کار برداشت و خرید جو از چند روز پیش در این شهرستان آغاز شده است.
کامران کریمی افزود: سومین واحد گاوداری صنعتی شهرستان در حال راه اندازی است و این شهرستان در تولید شیر رتبه هاب برتر استانی را داراست.
وی اظهار داشت: سالیانه 311 هزار و 932 تن انواع محصولات کشاورزی در شهرستان روانسر تولید می شود که تولیدات زراعی با 272 هزار و 991 تن بیشترین میزان تولیدی این شهرستان را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی روانسر ادامه داد: هم اکنون بیش از چهار هزار هکتار از اراضی شهرستان به سیستم های آبیاری تحت فشار مجهز است.