برگزاری جلسات کارگروه اشتغال فقط برای ارائه آمار و ارقام نیست
فرماندار شهرستان روانسر گفت: برگزاری جلسات کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری فقط برای ارائه آمار و ارقام توسط ادارات عضو نیست.
حسین ویسمرادی در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان روانسر افزود: مردم با دقت نتیجه این جلسات را پیگیری و رصد می کنند و معتقدند علیرغم پرداخت این همه تسهیلات خرد و کلان چرا جوانان زیادی در جامعه بیکار هستند بنابراین باید پاسخگوی مردم باشیم.
وی تصریح کرد: بخش عمده ای از تسهیلات پرداختی در شهرستان طرح های خود اشتغالی است که بخش عمده ای از تسهیلات را به خود اختصاص داده و باید نظارت بیشتری صورت بگیرد .
فرماندار روانسر با بیان اینکه طرح هایی که تسهیلات دریافت می کنند باید پتانسیل و ظرفیت لازم را در شهرستان داشته باشند ادامه داد: برای طرح های اشتغالزایی باید نیاز سنجی کنیم و فقط متقاضی محور نباشیم.
ویسمرادی تاکید کرد: در پرداخت تسهیلات و ایجاد اشتغال باید تناسب و توازن برقرار باشد و اگر با این تسهیلات نتوانیم اشتغال پایدار را فراهم کنیم بیانگر این است که عملکرد مناسبی نداشته ایم.
وی افزود: سهمیه شهرستان روانسر در تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری 60 میلیارد و 680 میلیون ریال است که تاکنون 68 درصد بیشتر از این سهمیه پرداخت شد ه است.
فرماندار شهرستان روانسر با اشاره به اینکه کنون 176 طرح پیش پذیرش شده و 167 طرح به کارتابل بانک ارجاع شده اضافه کرد: صاحبان 93 طرح نیز با بانک های عامل انعقاد قرار داد انجام داده اند و تسهیلات 91 طرح نیز به مبلغ 102 میلیارد ریال پرداخت شده که اشتغال 161 نفر را فراهم کرده است .
وی گفت: از محل زلزله نیر تاکنون 24 طرح با مبلغی بیش از 13 میلیارد و 258 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است.