+ 0 -
ADA



فرماندار روانسر: 55 طرح عمرانی، خدماتی و کشاورزی درروانسر به بهره برداری می رسد


همزمان با دهه مبارک فجر 55 طرح عمرانی، خدماتی و کشاورزی در این شهرستان افتتاح و به بهره برداری می رسد.

 

فرماندار روانسر گفت: همزمان با دهه مبارک فجر 55 طرح عمرانی، خدماتی و کشاورزی در این شهرستان افتتاح و به بهره برداری می رسد.

حسین ویسمرادی افزود: برای اجرای این طرح ها 92 میلیارد و 944 میلیون ریال هزینه شده و زمینه اشتغال 31 نفر را نیز فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: اجرای هفت طرح سیستم آبیاری تحت فشار در سطح 79 هکتار از اراضی شهرستان با پنج میلیارد و 667 میلیون ریال اعتبار و اشتغالزایی 16 نفر و بهره برداری از  دو طرح پرورش میش داشتی 600 راسی  و پروراربندی 200 راسی روستای خرم آباد علیا با 12 میلیارد و  380 میلیون ریال اعتبار و اشتغالزایی هفت نفر مهمترین طرح های قابل افتتاح این شهرستان در بخش کشاورزی است.

فرماندار روانسر اضافه کرد: بهره برداری از طرح گوسفندداری 20 راسی روستای گرگیدر ،گاوداری هشت راسی در روستای قوری قلعه و گاوداری 19 راسی روستای برهان الدین با اعتبار دو میلیارد و 500 میلیون ریال از دیگر طرح های بخش کشاورزی در شهرستان روانسر است که در دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری می رسد.

ویسمرادی همچنین به بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت راه روستایی کندوله در بخش مرکزی  به طول 5/4 کیلومتر با اعتبار 12 میلیارد ریال و واگذاری سه طرح خدماتی مددجویان زیرپوشش کمیته امداد در شهر روانسر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: 33 پروژه عمران روستایی نیز در روستاهایی بخش های مرکزی و شاهو با اعتباری بیش از نه میلیارد و 457 میلیون ریال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

فرماندار شهرستان روانسر گفت: دو طرح تامین آب و آبرسانی به دو روستای کزازی و چناران  با بهره مندی 80 خانوار و اعتبار دو میلیارد و 500 میلیون ریال ، سه طرح لوله گذاری شبکه های توزیع آب و جمع آوری فاضلاب در شهرهای روانسر و شاهو به طول 18 کیلومتر و با 47 میلیارد ریال اعتبار و طرح تولید پوشاک در روستای حسن آباد از دیگر طرح های قابل افتتاح و بهره برداری در این شهرستان است.

ویسمرادی همچنین از کلنگ زنی 20 طرح با 63 میلیارد و 768 میلیون ریال اعتبار خبر داد و گفت: این طرح ها شامل دو طرح گازرسانی به واحدهای تولیدی ، توسعه پارک شاهد شهر شاهو ،ارجای شش طرح هادی روستایی در روستاهای پشت تنگ شاینگان ،خانم آباد ،چیلانه علیا،خرمآباد علیا،فیروزه و بنچله و 11 طرح تامین آب و آّرسانی به 56 روستای شهرستان با بهره مندی دو هزار و 170 خانوار است