نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA

سالاری معاون عمرانی استانداری در نمایشگاه تخصصی مصالح و تجهیزات ساختمانی سرپل ذهاب :

مصالح با کیفیت ، رقابتی و با قیمت پایین تر در اختیار مردم شهرستان زلزله زده سرپل ذهاب قرار گیرد.


برپایی نمایشگاه های متنوع از جمله در زمینه مصالح ساختمانی زمینه شناخت دستاوردهای ایرانی و ملی را تقویت و عاملی برای ایجاد رشد و توسعه ملی است . این نمایشگاه نقش مهمی در معرفی تولیدکنندگان داخلی استان به مردم و پیمانکاران دارد.

مهرداد سالاری در افتتاحیه نمایشگاه تخصصی مصالح و تجهیزات ساختمانی اظهار داشت : نمایشگاه مصالح ساختمانی باهدف ارائه خدمات باکیفیت وباقیمت مناسب وپایین به مردم زلزله زده استان برپاشده است.وی افزود: تقویت بنیه شرکت های تولیدی و بالابردن کیفیت و مرغوبیت کالای ساختمانی قابل مصرف و همچنین عرضه کالاهای باکیفیت با حداقل 10 درصد پایین تر از قیمت بازاراستان کرمانشاه و دسترسی آسان برای زلزله زدگان شهرستان ازدیگراهداف برپایی این نمایشگاه است.

سالاری تصریح کرد : برپایی نمایشگاه های متنوع از جمله در زمینه مصالح ساختمانی زمینه شناخت دستاوردهای ایرانی و ملی را تقویت و عاملی برای ایجاد رشد و توسعه ملی است و این نمایشگاه نقش مهمی درمعرفی تولیدگران داخلی استان به مردم وپیمانکاران دارد.


ایشان بابیان اینکه پیمانکاران موظف هستند از تولیدات داخل استان استفاده کنند ادامه داد : این رویه مورد تاکید استاندار و تیم مدیریتی استان است وقطعا از تولیدکنندگان داخلی حمایت خواهدشد.

دراین نمایشگاه 50 شرکت تولیدی مصالح ساختمانی به مدت 3 ماه  انواع کفپوش،درب و پنجره، انواع لوله و اتصالات، سیستم های گرمایشی و سرمایشی ساختمان، کاشی، سرامیک و سنگ های تزیینی، پوشش های سقف و دیوار و قطعات پیش ساخته، ، دکوراسیون و کابینت آشپزخانه، انواع مصالح ساختمانی، سرویس های بهداشتی ساختمان، تجهیزات و وسایل روشنایی، رنگ، چسب، سیمان و گچ، شیرآلات ساختمانی، قیر و عایق های ساختمانی، کلیه تجهیزات و تعمیرات ساختمانی، معماری و طراحی داخلی در معرض بازدید مردم قرار می دهند.

نمایشگاه مذکور همه روز در دو نوبت صبح و ظهر برای بازدید متخصصان و عموم علاقه مندان دایر است.



فرماندار