نسخه آزمایشی
+ 0 -
ADA



سنقروکلیایی میزبان مدیران کشوری و استانی در هفته ای که گذشت/ روز های پرکار مسئولین شهرستان/ از دغدغه اشتغال تا رفع موانع تولید و حمایت از صنعتگران


فرماندار و نماینده مردم شهرستان در روز های پایانی هفته ای که گذشت برای پیگیری و حل مشکلات و مسائل شهرستان میزبان یازده مدیر کل و همچنین مشاور وزیر صمت بودند.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، هواشناسی، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی، صنعت‌، معدن و تجارت، سرمایه گذاری و اشتغال استانداری، گسترش اقتصاد مقاومتی، آموزش و پرورش، نوسازی و تجهیز مدارس، مدیران عامل آب منطقه ای و شرکت شهرک های صنعتی و برخی از مدیران بانک های استان از میهمانان جلسات مسئولین شهرستان بودند. 

اختصاص اولین جلسه به مبحث مهم اشتغال در روز چهارشنبه ٨ صبح با حضور مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین مدیر کل کمیته امداد در سرسرای فرمانداری سنقروکلیایی برگزار شد.

فرماندار سنقروکلیایی در این نشست با بیان اینکه بیشتر مشاغل شهرستان را واحد های خانگی و خُرد تشکیل می‌دهد تاکید کرد که به جهت توسعه و حفظ این سرمایه ارائه تسهیلات ارزان قیمت باید با اولویت این مشاغل باشد. 

پرداخت تسهیلات پرونده های باقیمانده از سال گذشته تا پایان خرداد ماه، تلاش برای جذب کامل و ارائه تسهیلات بانکی در سال جاری توسط بانک ها و دستگاه های ذیربط، افزایش و تسهیل پرداخت تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد و حمایت از واحد های خانگی از مواردی بود که در این جلسه مورد تاکید فرماندار و نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و تصمیماتی در جهت مساعدت در این خصوص با حضور مدیران کل کمیته امداد امام خمینی (ره) و تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اتخاذ گردید.

بازدید از واحد های شهرک صنعتی سنقر با حضور مشاور وزیر صمت برنامه دیگری بود که بلافاصله بعد از اتمام جلسه اشتغال انجام گرفت. 

دکتر ملکی مشاور وزیر به همراه مسئولین شهرستان و همچنین مدیران کل صمت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرمایه گذاری و اشتغال استانداری، گسترش اقتصاد مقاومتی و مدیران بانک های استان بعد از بازدید در سالن جلسات فرمانداری در جلسه ستاد تسهیل به رفع موانع بر سر راه صنعتگران شهرستان پرداختند. 

مشاور وزیر صمت در پایان این نشست سه ساعته که مشکل 20 واحد صنعتی مطرح شد گفت: مشکل و محدودیتی برای تأمین زمین مورد نیاز سرمایه‌گذاران در شهرستان سنقر و کلیایی وجود ندارد.

حمیدرضا ملکی مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه این نشست اظهار داشت: با توجه به بازدیدی که از واحدهای صنعتی شهرستان سنقر و کلیایی انجام شد جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور حجت‌الاسلام حسینی‌کیا نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

وی عنوان کرد: مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی بررسی و با هماهنگی بانک‌ها نسبت به تأمین سرمایه در گردش و سرمایه ثابت شرکت‌ها تصمیمات خوبی اتخاذ شد که برخی از شرکت‌ها که با ظرفیت پایین فعالیت می‌کنند فعالیت خود را گسترش دهند.

ملکی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های این شهرستان در حوزه کشاورزی بسیار مناسب است که وزارت جهاد کشاورزی باید به آن رسیدگی کند گفت: در حوزه صنعت آمادگی لازم برای احیا و توسعه واحدهای کوچک و جذب سرمایه‌گذار برای ایجاد واحدهای صنعتی در قالب سند آمایش سرزمینی که از تعهدات وزارت صمت است، وجود دارد.

وی افزود: در حوزه شهرک‌های صنعتی مشکلی برای تأمین زمین برای احداث واحدها وجود ندارد و تمام سرمایه‌گذاران می‌توانند در این شهرستان فعالیت کنند و ما با تمام قدرت در زمینه کمک به سرمایه‌گذاران آمادگی داریم.

ملکی با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت بالایی در حوزه سنگ آهن دارد عنوان کرد: همکاران ما در سازمان ایمیدرو مطالعاتی را در این زمینه انجام داده‌اند که آماده ارائه گزارش آن‌ها هستیم که تصمیم‌گیری نهایی در حوزه سرمایه‌گذاری اتخاذ شود و یکی از مجموعه‌های اشتغالزایی است که می‌تواند فرصت خوبی برای منطقه باشد اما باید به صورت مناسب کارشناسی شود که دغدغه‌ای در آینده ایجاد نشود.

غلامرضا مرتضوی فرماندار سنقر و کلیایی در این نشست اظهار داشت: در این جلسه تصمیماتی مناسبی در زمینه جذب تسهیلات و تحقق تعهدی که دستگاه‌ها در زمینه اشتغال و رفع مشکل مواحدهای نصعتی اتخاذ شد.

وی عنوان کرد: مشکل 20 واحد صنعتی در این نشست مطرح و برای هر کدام از این موارد نسخه‌ای پیچیده شد که با کمک افراد ذینفع در دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل این مشکلات رفع شود.

حجت‌الاسلام حسینی‌کیا نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: در حوزه سرمایه ثابت و سرمایه در گردش مصوباتی گذرانده شد و مقرر شد مشکلات مالی این واحدها در اعتبارات 1401 با قید فوریت پرداخت شود.

مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه نیز اظهار داشت: این اداره کل به عنوان دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان در زمینه سیاستگذاری و ایجاد اشتغال در استان را پیگیری می‌کند و جلسه امروز نیز مصوبات مناسبی به دنبال داشت.

وی عنوان کرد: برنامه اشتغال استان به برش دستگاهی و شهرستانی با راهنمایی استاندار تدوین شده و تأکید استاندار این است که مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان‎ها حضور فعال داشته باشند و مشکلات مردم را از نزدیک رصد کنند.

اهمیت بزرگراه بیستون-سنقر-وینسار در نشست مدیران شهرستان با مدیر کل راه و شهرسازی

در نشستی که با حضور فرماندار سنقروکلیایی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل راه و شهرسازی استان، معاون عمرانی فرماندار و همچنین برخی از مدیران و کارشناسان برگزار شد مدیر کل راه و شهرسازی قول تسریع در اجرای پروژه بزرگراه بیستون-سنقر-وینسار را دادند. 

بررسی مشکلات راه های حوزه راه و شهرسازی از جمله راه مواصلاتی سنقر- سطر، سنقر- کامیاران( تپه اسماعیل) و گردنه آجین، پروژه طرح نهضت ملی مسکن شهرستان و مشکلات مسکن خانواده های معظم شهدا از اهم مباحث این نشست بود که مورد بررسی و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ گردید.

روز پنجشنبه سیزدهم خرداد ماه هم شهرستان سنقروکلیایی میزبان مدیر کل آموزش و پرورش، تجهیز و نوسازی مدارس و همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه به همراه معاونین بود.

جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان با حضور فرماندار سنقروکلیایی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مدیر کل آموزش و پرورش، تجهیز و نوسازی مدارس و برخی از مدیران و مسئولین شهرستان از ٨ صبح آغاز گردید.

فرماندار سنقروکلیایی در این نشست با بیان اینکه این شهرستان دارای ۳۲ مدرسه کانکسی است افزود: در برنامه ها و هدف گذاری های شورای آموزش و پرورش شهرستان در سال جاری حذف این مدارس کانکسی است. 

غلامرضا مرتضوی گفت: پیشینه این دیار از تقدیم ۴٢٠ شهید سرافراز و ١۵ هزار رزمنده دلاور و همچنین درخشش امروز مردمان شهرستان با حضور در تمامی صحنه ها به خصوص در عرصه های مختلف علمی، ورزشی و.... از افتخارات این دیار است. 

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان سنقروکلیایی افزود: علیرغم تلاش هایی که شده اما متاسفانه فضاهای آموزشی شهرستان، بخشی از آن که قدمت ساخت بیشتری دارد نیازمند رسیدگی و بازسازی است. 

وی افزود: تجهیزات مدارس و هنرستان های سطح شهرستان هم باید متناسب با سر فصل رشته های تحصیلی  باشد. کمبود تجهیزات در مدارس به خصوص هنرستان های فنی در بازدهی آموزشی تاثیر مستقیم دارد که نیازمند توجه ویژه است. 

فرماندار سنقروکلیایی بیان کرد‌: یکی از مشکلات حوزه آموزش و پرورش شهرستان نبود دبیرستان شبانه روزی در بخش باوله است که متاسفانه دانش آموزان دختر این منطقه بعد از تحصیل در مقطع ابتدایی برای تحصیل در مقطع متوسطه باید به سنقر مراجعه کنند. 

وی افزود: انتظار می رود اداره کل آموزش و پرورش نسبت شورای آموزش و پرورش شهرستان که در تعامل و همدلی از شوراهای برتر حتی کشور است نگاه ویژه تری داشته باشد. 

توسعه تجهیزات مدارس شهرستان نیازمند توجه ویژه است

حجت الاسلام و المسلمین سید جواد حسینی کیا نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: مدارس سطح شهرستان از لحاظ امکانات و تجهیزات در شرایط سختی قراردارند که نیازمند توجه ویژه است. 

وی افزود: پروژه دارالقرآن سنقر باید تعيين تکلیف شود و این وضعیت فعلی به هیچ عنوان قابل قبول نیست. 

نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مدارس شهرستان بخصوص مدارس روستایی به جّد نیازمند بازسازی و مرمت است و باید اداره کل نوسازی برنامه های این حوزه را تسریع ببخشد. 

استاندار کرمانشاه به حوزه آموزش و پرورش نگاه ویژه ای دارند

سلمان محمدی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این جلسه گفت: نگاه استاندار محترم و همچنین برنامه های دولت سیزدهم به حوزه آموزش و پرورش در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نگاه ویژه ای است. 

وی افزود: اولین برنامه ما در این حوزه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مبتنی مبانی نظری اسلام تدوین و ارائه شده می‌باشد که می‌تواند تحول خوبی در این حوزه ایجاد کند. 

محمدی بیان کرد: دومین برنامه نگاه به تربیت حوزه آموزش و پرورش باید چند ساحتی باشد که رشد دانش آموزان در حوزه های مختلف را به صورت متوازن شاهد باشیم. 

مدیر کل آموزش و پرورش کرمانشاه افزود: تلاش ما بر این است انشالله مناطق محروم  به صورت ویژه تر توجه شود. 

وی بیان کرد: هماهنگی میان مجموعه شورای آموزش و پرورش شهرستان خیلی خوب و مثبت است که انشالله از این ظرفیت برای پیشرفت مجموعه آموزش و پرورش شهرستان بهره گیری خواهد شد.

در پایان جلسه نیز برای مسائل و مشکلات این حوزه در شهرستان که توسط فرماندار و نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی مطرح گردید مصوبات و تصمیماتی به دستور مدیر کل آموزش و پرورش اتخاذ گردید.

نشست بعدی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه و معاونین بعد از بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) سنقر به بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان اختصاص یافت.

غلامرضا مرتضوی فرماندار شهرستان سنقروکلیایی در این نشست گفت: با توجه به وسعت و پراکندگی شهرستان سنقروکلیایی راه اندازی یک پایگاه اورژانس ۱۱۵ در محور مواصلاتی سنقر به کامیاران ضروری است.

وی افزود: اورهال و راه اندازی مولد برق  بیمارستان  با توجه به احتمال قطع برق بسیار حائز اهمیت است.

فرماندار سنقروکلیایی اظهار داشت: با توجه به قدمت شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقروکلیایی، املاک و مراکز بهداشتی و درمانی مستهلک شده اند که نیاز به بازسازی و تعمیر دارند.

وی ادامه داد: اخذ اسناد مالکیت املاک دانشگاه خصوصا املاک وقفی در جهت جلوگیری از تعارضات احتمالی اولویت دارند.

وی در پایان بیان داشت: انتظار داریم در سفر ریاست محترم جمهوری به استان کرمانشاه، بهداشت و درمان شهرستان سنقروکلیایی به طور خاص و ویژه در نظر گرفته شود.

رایزنی برای افزایش تخت های بیمارستان به ١١٩ تخت صورت گرفته است

حجت الاسلام و المسلمین حسینی کیا نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: رایزنی های لازم در خصوص افزایش تخت های مصوب بیمارستان سنقر از ۶۰  به ۱۱۹ تخت صورت گرفته، اما نیازمند پیگیری دانشگاه در این زمینه هستیم.

وی افزود: در این شهرستان نیاز به پزشکان متخصص در چند رشته از جمله مغز و اعصاب، قلب و عروق و... ضروری می باشد. 

وی ادامه داد: به طور ویژه از دانشگاه علوم پزشکی  تقاضای پیگیری  دستگاه MRI را داریم.

نماینده مردم سنقروکلیایی افزود: سیستم تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان و سامانه اتوماسیون و سرور شبکه نیاز به تعمیر و بازسازی دارند.

وی خاطرنشان کرد: تامین برخی از تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی از جمله اتوآنالایزر، سنگ شکن، سیستوسکوپ و ... الزامی است و همچنین دستگاههای دیالیز این شهرستان نیاز به سرویس و تعمیر اساسی دارند. 

شبکه بهداشت و درمان سنقر دارای پتانسیل  بالایی است 

دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه هم در این نشست گفت:  بیمارستان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر از شبکه های منظم است که پتانسیل خوبی دارد و خدمات مناسبی به مردم این بخش از استان ارائه می دهد.

وی افزود: کمبودها و نواقصی در شبکه بهداشت و درمان سنقر وجود دارد که باید تک به تک بررسی شود و گامهای اساسی در جهت رفع این نواقص برداشته شود.

دکتر محمدی ادامه داد: از نماینده و فرماندار شهرستان که دلسوزانه پی گیر مشکلات  حوزه سلامت هستند ، صمیمانه قدردانی می نمایم و امیدوارم با مجموعه مدیریتی خوبی که در شهرستان وجود دارد با همکاری و همدلی شاهد حل مشکلات در حوزه سلامت ، در شهرستان باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: مجوز افزایش تختهای بیمارستان صادر شده است و به مدت یکسال زمان دارد که بهره برداری شود ، طی ۲ هفته اگر نقصی در دریافت مجوز وجود دارد ، برطرف شود و هرچه زودتر از مجوزها استفاده شود. 

وی گفت:  پایین بودن ضریب اشغال تخت در بیمارستان سنقر نشان می دهد که از ظرفیت پزشکان به ویژه جراحان در این بیمارستان استفاده نمی شود بنابراین باید مشکلات مربوط به آن بررسی و  برطرف شود.

وی ادامه داد: مشکل سرور مرکزی بیمارستان  را واحد آی تی دانشگاه بررسی می کند و در صورت نیاز به اعتبارات، دانشگاه در اختیار شبکه قرار خواهد داد.

دکتر محمدی افزود: اقدامات لازم برای بهینه سازی تصفیه خانه ، تعمیر دستگاههای بیمارستان ، سرویس موتورخانه و آسانسور کلینیک شهرستان سنقر تخمین زده می سود و پس از آن دانشگاه تامین اعتبار می کند.

وی اظهار داشت: جهت حفظ و نگهداری واکسنها به ویژه در فصل تابستان و قطعی برق احتمالی، در تمامی شهرستانها ، نگهداری واکسن به بیمارستان منتقل می شود که‌ برق اضطراری دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: سرانه بیمه روستایی جوابگو نیست و پس از رایزنیهای متعدد انشاءاله در آینده شاهد افزایش آن خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری دو سهمیه عضویت هیئت علمی به دانشکده سنقر داده می شود که امیدواریم موجب رشد و تعالی این دانشکده گردد. 

تشکیل جلسات با حضور مدیران کل ورزش و جوانان، هواشناسی و مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان از دیگر برنامه های این هفته مسئولین شهرستان بود.



اوقات شرعی
آب و هوا