+ 0 -
ADA



حشمت رضایی: مشارکت دستگاه‌ها و خیران برای حمایت از مددجویان باید به اقدام عملی منجر شود


فرماندار شهرستان گیلانغرب در جلسه مشارکت‌های مردمی بهزیستی بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، خیران و تشکل‌های مردمی برای حمایت از مددجویان و خانواده‌های نیازمند تأکید کرد و گفت: مشارکت‌ها باید از مرحله جلسات و مباحث اداری عبور کرده و به اقدام عملی و نتیجه ملموس برای مردم منجر شود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان گیلانغرب؛حشمت رضایی، با اشاره به در پیش بودن آغاز سال تحصیلی اظهار کرد: با توجه به شرایط خانواده‌های نیازمند، باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن و پیش از آغاز سال تحصیلی، کمک‌های مردمی و دستگاه‌های اجرایی تجمیع و برای تأمین اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان هزینه شود.

وی افزود: خیران می‌توانند به صورت مستقیم نسبت به خرید اقلام مورد نیاز اقدام کنند یا کمک‌های خود را در اختیار مجموعه مربوط قرار دهند تا اقلامی مانند کیف، لوازم‌التحریر و سایر نیازهای دانش‌آموزان تهیه و توزیع شود.

فرماندار گیلانغرب خواستار تدوین دستور کار مشخص برای جلسات مشارکت‌های مردمی شد و گفت: جلساتی که بدون دستور کار و خروجی مشخص برگزار شوند، نمی‌توانند به نتیجه مطلوب برسند، بنابراین باید در اسرع وقت نیازمندی‌ها و چالش‌های موجود با هماهنگی بهزیستی و آموزش و پرورش احصا و برای هر موضوع، راهکار و خروجی مشخص تعیین شود.

رضایی در ادامه با اشاره به موضوع مسکن مددجویان اظهار کرد: مصوبات مربوط به این حوزه انجام شده و اداره راه و شهرسازی نیز فرآیند تهیه و ابلاغ طرح تفکیکی را دنبال می‌کند و لازم است بهزیستی نیز سهم مددجویان را در فرآیند قانونی واگذاری زمین و مسکن با جدیت پیگیری کند.

وی همچنین بر ضرورت توجه به مشکلات محله‌محور تأکید کرد و افزود: مسائل و مشکلات محلات مختلف شهرستان در حال جمع‌بندی است و بخشداران نیز این موضوع را دنبال می‌کنند، بهزیستی می‌تواند با حضور در جلسات کارشناسی و ارائه راهکارهای تخصصی، در اجرای برنامه‌های محله‌محور مشارکت مؤثری داشته باشد.

فرماندار گیلانغرب فعال‌تر شدن مرکز توانبخشی شهرستان را از دیگر مطالبات این حوزه عنوان کرد و گفت: این مرکز باید پویاتر و فعال‌تر شود تا مردم بتوانند خدمات آن را به شکل ملموس مشاهده و از ظرفیت‌های موجود بیشتر استفاده کنند.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود بر تقویت برنامه‌های پیشگیری و درمان اعتیاد تأکید کرد و گفت: ترک اعتیاد تنها به دفع مواد از بدن محدود نمی‌شود و موضوعات روان‌شناختی و مراقبت‌های پس از ترک باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی افزود: حضور روان‌پزشکان و روان‌شناسان و ارائه مشاوره‌های تخصصی می‌تواند در تثبیت روند درمان مؤثر باشد و مراقبت‌های پس از ترک و حمایت از افراد بهبودیافته باید در کنار فرآیند درمان مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار گیلانغرب همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت گروه‌های خودیاری تأکید کرد و گفت: فعال شدن گروه‌های مرتبط با بهبودیافتگان می‌تواند به عنوان مکمل درمان، زمینه حمایت و همراهی بیشتر افراد پس از ترک را فراهم کند.

رضایی با اشاره به جمعیت قابل توجه تحت پوشش نهادهای حمایتی در شهرستان اظهار کرد: حجم مشکلات و نیازهای خانواده‌ها بالاست و لازم است علاوه بر مسائل معیشتی، موضوعاتی همچون حمایت از خانواده، نیازهای روان‌شناختی، تحصیل و ازدواج نیز مورد توجه قرار گیرد تا مشکلات اقتصادی زمینه‌ساز آسیب‌های جدید برای خانواده‌ها نشود.

وی در پایان بر تداوم جلسات مشارکت‌های مردمی با دستور کار مشخص تأکید کرد و گفت: در جلسات آینده باید علاوه بر دستگاه‌های اجرایی و خیران، از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های تخصصی نیز استفاده شود تا با هم‌افزایی بیشتر، اقدامات مؤثر و قابل سنجشی برای حمایت از مددجویان و خانواده‌های نیازمند شهرستان انجام شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان گیلانغرب نیز با ارائه گزارشی از عملکرد این اداره در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۵، از جذب ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مشارکت نقدی و ۶۰۰ میلیون تومان مشارکت غیرنقدی خبر داد و گفت: در این مدت ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات ودیعه مسکن و ۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی از محل سهم استانداری جذب شده است.

مهدی پرهوده افزود: تحویل چهار سری جهیزیه به ارزش ۷۲۰ میلیون تومان، تأییدیه واگذاری شش سری جهیزیه دیگر، پرداخت ۱۶۰ میلیون تومان کمک‌هزینه تحصیلی، تحویل پنج دستگاه تبلت به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان و توزیع تجهیزات توانبخشی از دیگر اقدامات این اداره بوده است.

 وی همچنین از اجرای پویش همه حاضر برای تأمین لوازم‌التحریر و ملزومات آموزشی دانش‌آموزان تحت حمایت بهزیستی خبر داد.



فرماندار