+ 0 -
ADA



رضایی: ۶۸۳ میلیارد تومان برای اجرای ۸۰ پروژه در شهرستان اختصاص یافت


فرماندار گیلانغرب گفت: همزمان با هفته دولت، بیش از ۸۰ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۶۸۳ میلیارد تومان در این شهرستان در حال اجرا و بهره‌برداری است که اعتبارات این طرح‌ها نسبت به هفته دولت سال گذشته ۴۷ درصد افزایش یافته است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان گیلانغرب؛حشمت رضایی، پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته گیلانغرب، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، به‌ویژه شهید جمهور آیت‌الله رئیسی اظهار کرد: فرصت مسئولیت و جایگاهی که در نظام جمهوری اسلامی در اختیار مدیران قرار گرفته، فرصتی برای خدمت شبانه‌روزی به مردم است و هیچ خدمتی منت بر مردم ندارد، چرا که همه مسئولان موظف به خدمتگزاری و پیگیری مطالبات مردم هستند.

وی با تأکید بر ضرورت تعامل و هماهنگی میان مسئولان شهرستان و استان افزود: از ابتدای آغاز مسئولیتم در شهرستان بر این باور بودم که توسعه گیلانغرب نیازمند تعامل، همراهی و هماهنگی میان مجموعه مدیریتی شهرستان و استان است و خوشبختانه امروز در شرایط مطلوبی از این نظر قرار داریم.

فرماندار گیلانغرب از حمایت‌ها و پیگیری‌های امام جمعه، اعضای شورای تأمین و مدیران شهرستان قدردانی کرد و گفت: امام جمعه شهرستان در حوزه‌های مختلف، چه در شهرستان، چه در استان و چه در سطح ملی، هرجا نیاز به حمایت بوده همراهی و هرجا نیاز به نقد و تذکر بوده، دغدغه‌های مردم را مطرح کرده است.

رضایی ادامه داد: به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان وظیفه داریم از ظرفیت‌های مختلف برای حل مشکلات مردم و ارتقای شاخص‌های توسعه استفاده کنیم و در این مسیر حمایت‌های استاندار کرمانشاه و نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی نقش مؤثری داشته است.

وی با بیان اینکه خدمات انجام‌شده متعلق به نظام جمهوری اسلامی و مردم است عنوان کرد: هیچ مدیری نباید خدمات نظام را به نام خود تمام کند، چرا که همه ما نمایندگان جمهوری اسلامی و خدمتگزار مردم هستیم.

فرماندار گیلانغرب با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه راه‌های مواصلاتی گفت: در یک سال گذشته شاخص راه‌های مواصلاتی شهرستان از حدود ۹۳ درصد به ۹۹ درصد افزایش یافته و حدود ۱۰۰ کیلومتر از راه‌های شهرستان در این مدت مورد توجه و اقدام قرار گرفته است.

رضایی همچنین از ارتقای شاخص اجرای طرح‌های روستایی خبر داد و افزود: میانگین اجرای طرح‌های روستایی در استان حدود ۶۹ درصد است که این شاخص در گیلانغرب طی یک سال‌ گذشته به حدود ۶۵ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به رویکرد شهرستان در حوزه محرومیت‌زدایی اظهار کرد: بیش از ۶۵ درصد اعتبارات روستایی شهرستان در بخش‌های اصلی عمرانی و زیرساختی هزینه شده و تلاش ما این است که منابع موجود بیش از گذشته در مسیر توسعه زیرساخت‌ها و محرومیت‌زدایی قرار گیرد.

فرماندار گیلانغرب در ادامه با اشاره به برنامه‌های هفته دولت گفت: امسال بیش از ۸۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۶۸۳ میلیارد تومان در شهرستان برنامه‌ریزی شده که بخشی از این پروژه‌ها در ایام هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

رضایی افزود: اعتبارات هفته دولت امسال نسبت به سال گذشته ۴۷ درصد افزایش داشته و در حوزه عمران روستایی حدود ۲۵ میلیارد تومان، عمران شهری ۱۰۴ میلیارد تومان و حوزه‌های بین‌شهری ۳۷۴ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

وی تأکید کرد: این اعتبارات را کافی نمی‌دانیم و همچنان پیگیری مطالبات مردم، جذب منابع جدید و استفاده از ظرفیت‌های ملی و استانی را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به مرز سومار اشاره کرد و گفت: با همکاری و همراهی مسئولان شهرستان، استان و دستگاه‌های ملی، مرز سومار به عنوان مرز اربعینی فعال شد و برای سال آینده نیز با افق پذیرش ۱۰۰ هزار زائر، پیگیری زیرساخت‌های مورد نیاز در دستور کار قرار دارد تا زمینه رونق اقتصادی و توسعه منطقه بیش از گذشته فراهم شود.

وی همچنین از آغاز پیگیری برای اجرای پروژه بهسازی و تعریض محور  ـ قلاجه به اسلام آباد غرب خبر داد و افزود: این پروژه از مطالبات مهم مردم منطقه است و تلاش می‌کنیم روند اجرای آن با جدیت دنبال شود.

فرماندار گیلانغرب با اشاره به پیگیری طرح سامانه گرمسیری، موضوع کولبری و بهره‌مندی شهرستان از مزایای مرزنشینی گفت: موضوع کولبری و بهره‌مندی مردم گیلانغرب از مزایای مرزی در سطح ملی در حال پیگیری است و امیدواریم این شهرستان نیز از ظرفیت‌ها و مزایای پیش‌بینی‌شده در این طرح بهره‌مند شود.

رضایی در پایان با اشاره به وجود برخی مشکلات در حوزه آب و زیرساخت‌ها خاطرنشان کرد: همه تلاش مجموعه مدیریتی شهرستان این است که مطالبات مردم را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیگیری و بخش قابل توجهی از مشکلات را برطرف کند و در مواردی که تحقق کامل مطالبات زمان‌بر است، دست‌کم روند اجرایی و پیگیری آنها را آغاز کنیم.



فرماندار