+ 0 -
ADA



امام جمعه گیلانغرب و معاون فرماندار از محل‌های جانمایی مواکب اربعین بازدید کردند / تأکید بر تسریع آماده‌سازی مواکب برای خدمات‌رسانی به زائران


حجت‌الاسلام ساداتی، امام جمعه شهرستان گیلانغرب، به همراه پرندین معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، بخشداران مرکزی و گواور و جمعی از رؤسای ادارات، از محل‌های جانمایی مواکب خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در محورهای منتهی به مرز بین‌المللی سومار بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان گیلانغرب؛در راستای بررسی آخرین وضعیت آمادگی زیرساخت‌ها و هماهنگی برای استقرار مواکب خدمت‌رسان، امام جمعه شهرستان گیلانغرب، به همراه معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، بخشداران مرکزی و گواور و جمعی از رؤسای دستگاه‌های اجرایی، از محل‌های جانمایی مواکب اربعین در مسیرهای منتهی به مرز بین‌المللی سومار، دومین مرز اربعینی استان کرمانشاه، بازدید کردند.

در این بازدید، روند آماده‌سازی فضاهای پیش‌بینی‌شده برای استقرار مواکب، خدمات رفاهی، تأمین زیرساخت‌ها و نحوه خدمت‌رسانی به زائران مورد بررسی قرار گرفت و بر تسریع در رفع نواقص و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی تأکید شد.

حجت‌الاسلام ساداتی در حاشیه این بازدید، خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را افتخاری بزرگ و توفیقی الهی دانست و گفت: همه ظرفیت‌های شهرستان باید برای میزبانی شایسته از زائران اربعین به کار گرفته شود تا زائران با آرامش، امنیت و خدمات مناسب از این مسیر تردد کنند.

وی با اشاره به جایگاه مرز سومار در اربعین امسال افزود: با همدلی مردم، مواکب و دستگاه‌های اجرایی، مرز سومار می‌تواند به الگویی از خدمت صادقانه و تکریم زائران حسینی تبدیل شود.

محمد پرندین، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری گیلانغرب نیز با تأکید بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: تمامی اقدامات زیرساختی، جانمایی مواکب و هماهنگی‌های لازم برای ارائه خدمات مطلوب به زائران با جدیت در حال پیگیری است و تلاش می‌کنیم تا پیش از آغاز موج تردد، تمامی امکانات مورد نیاز در محورهای منتهی به مرز سومار فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری دستگاه‌های اجرایی، مواکب مردمی و نهادهای خدمات‌رسان، شرایط مناسبی برای استقبال و خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در دومین مرز اربعینی استان کرمانشاه فراهم خواهد شد.



فرماندار