نرخ شیوع اعتیاد در کرمانشاه از متوسط کشور پایین تر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مود مخدر استان كرمانشاه: نرخ شیوع اعتیاد در کرمانشاه از متوسط کشور پایین تر است.
علی شمشیری در همایش صیانت و گفتمان سازی رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر كه روز پنجشنبه 15 تيرماه به همت دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمانشاه و توسط انجمن افراي سبز برگزار شد، با بیان اینکه در مبارزه با مافیای مواد مخدر با یک سیستم هوشمند، خلاق و پویا مواجه ایم، اظهار کرد: سود 500 میلیارد دلاری مواد مخدر زمینه را برای ورود یک میلیون نفر در جهان به عرصه قاچاق مواد مخدر فراهم کرده است.
وی به رشد مصرف مواد مخدر در جهان اشاره کرد و گفت: طی 10 سال گذشته رشد 19 درصدی مصرف مواد مخد در جهان را داشته ایم.
شمشيري به سابقه مقابله ایران با عرضه مواد مخدر اشاره کرد و گفت: حدود 105 سال است که کشور ما در عرصه مقابله با مواد مخدر تلاش می کند که عمده این فعالیتها در سالهای پس از پیروزی انقلاب صورت گرفته و چهار هزار شهید و 12 هزار جانباز در این عرصه تقدیم کرده ایم، با این وصف عرضه مواد مخدر در کشور ما نه تها ریشه کن نشده، بلکه شاید وضع موجود حفظ شده باشد.
شمشیری با اشاره به همجواری ایران با افغانستان بعنوان کشوری که بیشترین تولید تریاک را دارد و معضلات ناشی از آن، گفت: 84 درصد تریاک تولیدی جهان در افغانستان تولید می شود. ضمن اینکه سطح زیرکشت تریاک در این کشور در سال 1395 نسبت به سال 1376 رشد 247 درصدی داشته است
شمشیری به وضعیت اعتیاد در استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس شیوع شناسی سال 1390، استان کرمانشاه از نظر مصرف و شیوع مواد، یک درصد از متوسط کشور بالاتر و جزو استانهای خط قرمز بود، اما با اقدامات خوب انجام شده و بر اساس اعلام مسئولین ستاد مبارزه با مواد مخدر، امروز نرخ شیوع اعتیاد در استان یک درصد از میانگین کشور پایین تر است.
وی افزود: البته این شرایط مطلوب نیست و برای یک نفر هم باید نگران باشیم. انتظار این است به سمتی برویم که تقاضایی برای مواد مخدر وجود نداشته باشد، زیرا تا زمانی که تقاضا باشد، عرضه نیز وجود دارد.