+ 0 -
ADA

کام کشاورزان کرمانشاهی شیرین شد؛

آغاز عملیات اجرایی کارخانه قند سوم در کرمانشاه/ قند سالار با ۱۷ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری احداث می‌شود


عملیات اجرایی کارخانه قند و شکر سالار باختر، سومین واحد بزرگ تولید قند در استان کرمانشاه، امروز دوشنبه با حضور معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، استاندار کرمانشاه، نماینده مردم کرمانشاه و جمعی از مسئولان ملی و استانی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، این طرح با سرمایه‌گذاری ثابت ۱۷ هزار میلیارد تومان و ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن شکر و قند، زمینه اشتغال مستقیم برای ۷۵۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

این واحد صنعتی در ابتدای جاده قزانچی به روانسر، روستای گمک شهرستان کرمانشاه احداث می‌شود. مساحت زمین پروژه ۳۰ هکتار و زیربنای آن ۶ هکتار است.

استفاده از تکنولوژی پیشرفته در این کارخانه موجب ارتقای کیفیت محصولات، افزایش ظرفیت تولید و تکمیل زنجیره ارزش چغندرقند در استان خواهد شد.

محصولات تولیدی این کارخانه شامل شکر خام چغندرقند، شکر تصفیه‌شده، قند کله و حبه، ملاس و تفاله چغندر خواهد بود.

با راه‌اندازی این کارخانه در سال ۱۴۰۷، کرمانشاه به یکی از قطب‌های اصلی تولید قند و شکر کشور تبدیل خواهد شد و علاوه بر تأمین نیاز داخلی، نقش مهمی در توسعه اقتصادی و حمایت از کشاورزان منطقه ایفا می‌کند.