+ 0 -
ADA



اقدامات پیشگیرانه برای کنترل شیوع آنفلوآنزا در دستور کار قرار گرفت


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه از برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات عملیاتی مشترک برای پیشگیری و مقابله با شیوع آنفلوآنزا در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ بهرام سلیمانی روز یکشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده گفت: تشویق عموم مردم به ویژه گروه‌های پرخطر شامل سالمندان، بیماران مزمن قلبی–ریوی، کودکان و زنان باردار به تزریق واکسن آنفلوآنزا از اولویت‌های اصلی است و هماهنگی لازم با داروخانه‌ها و مراکز بهداشت برای تأمین کافی واکسن از سوی دانشگاه علوم پزشکی ضروری است.

وی رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک در مکان‌های شلوغ از جمله مدارس، دانشگاه‌ها، وسایل نقلیه عمومی و تجمعات را ضروری دانست و افزود: پایش و ثبت روزانه موارد مشکوک و قطعی در سامانه‌های بهداشتی و افزایش حساسیت نظام مراقبت سندرومیک در مراکز منتخب در دستور کار قرار دارد.

سلیمانی همچنین بر ضرورت تهیه و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی در مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و مراکز تجمع عمومی تاکید کرد و گفت: اجرای کمپین‌های اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و مساجد درباره علائم و راه‌های پیشگیری، گام مهم دیگری در کاهش شیوع بیماری است.

معاون استاندار با اشاره به مدیریت مناسب مدارس اعلام کرد: در صورت افزایش چشمگیر موارد، بررسی امکان تعطیلی موقت یا آموزش مجازی کوتاه‌مدت در دستور کار است تا زنجیره انتقال قطع و ابتلاهای خانوادگی کاهش یابد. البته واکسیناسیون و رعایت بهداشت فردی باید محور اصلی مبارزه باشد.

وی در پایان تأکید کرد که همزمان با تعطیلی موقت مدارس، لازم است اطلاع‌رسانی عمومی و پایش مستمر موارد جدید ادامه یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم در این نشست گزارشی از آخرین شیوع آنفولانزا در استان و اقدامات انجام شده ارائه کرد.