+ 0 -
ADA

برگزاری مانور زلزله ۷.۱ ریشتری در کرمانشاه

استاندار کرمانشاه: هماهنگی میان دستگاه‌های امدادی، خدمات‌رسانی در بحران‌های احتمالی را تسریع می‌بخشد


مانور امداد و نجات با پیش‌فرض وقوع زلزله ۷.۱ ریشتری در کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه پیش از ظهر امروز در مانور  امداد و نجات با پیش‌فرض وقوع زلزله ۷.۱ ریشتری اظهار کرد: در این مانور، تنوع خدمات ارائه‌شده و آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی به‌خوبی مشهود بود و هر نوع نیازی که در یک حادثه ممکن است مطرح شود، در این مانور به‌نحو مؤثری پیش‌بینی و تمرین شد که از جمله اقدامات قابل‌توجه، اسکان اضطراری بود که ظرف ۱۰ تا ۱۲ دقیقه، چادرها برپا شدند.

استاندار کرمانشاه افزود: حضور به‌موقع تیم‌های امدادی مانند شرکت گاز و دیگر دستگاه‌های خدمات‌رسان، همچنین نیروهای انتظامی برای ارزیابی و مدیریت وضعیت، بسیار حائز اهمیت بود. 

مدیر ارشد استان با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در این مانور حضور پررنگ و فعالی داشتند، گفت: از مهم‌ترین نکات قابل توجه، پیش‌بینی امکانات لجستیکی و استفاده از ظرفیت‌های هوایی برای انتقال مصدومان به نزدیک‌ترین مراکز درمانی بود که نشان دهنده توانایی‌های امدادرسانی بود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: امیدواریم هیچ حادثه‌ای در سطح کشور و استان رخ ندهد، اما با هماهنگی بسیار خوبی که بین دستگاه‌های عضو مدیریت بحران وجود دارد، این اطمینان وجود دارد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، خدمات‌رسانی انجام شود.

دکتر حبیبی در مورد نقش جمعیت هلال احمر در بحران‌ها نیز گفت: یکی از نقاط قوت هلال احمر، بهره‌مندی از نیروی جوان و داوطلب است که بسیار اثرگذارند. 

وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی مستمر و منظم توسط جمعیت هلال احمر، نقش مهمی در ارتقای سطح آمادگی عمومی دارد که این روند باید ادامه‌دار باشد.

دکتر حبیبی گفت: ما باید در همه زمان‌ها آمادگی کامل داشته باشیم؛ هرچه تعداد برگزاری مانورها بیشتر باشد، تجارب ما افزایش یافته، آمادگی‌مان ارتقا پیدا می‌کند و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی تقویت می‌شود.



اوقات شرعی
آب و هوا