var string = "Milad Zohravi";
+ 0 -
ADA

استاندار کرمانشاه در نشست وبیناری ستاد اربعین کشور:

آمادگی کامل کرمانشاه برای میزبانی از زائران اربعین حسینی/ در اجرای مصوبات ستاد اربعین توسط استان‌های معین تسریع شود/ تأکید بر استقرار تجهیزات و نیروها در مرز خسروی


استاندار کرمانشاه با تأکید بر آمادگی کامل استان برای میزبانی از زائران حسینی، خواستار اجرای سریع و دقیق مصوبات مرتبط با خدمات‌رسانی شد و بر لزوم استقرار میدانی تجهیزات و نیروهای اجرایی در مرز خسروی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی امروز سه‌شنبه در نشست وبیناری ستاد اربعین کشور که با حضور رئیس ستاد مرکزی اربعین برگزار شد، با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولان ستاد اربعین کشور، خواستار پیگیری و عملیاتی شدن مصوبات این نشست‌ها توسط دستگاه‌های ملی شد.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر نقش مؤثر استان‌های معین در پشتیبانی از برنامه‌های اربعین اظهار کرد: انتظار می‌رود مصوباتی که در راستای بهبود خدمات‌رسانی به زائران اربعین اتخاذ شد با جدیت توسط نهادهای ملی پیگیری و اجرایی شود.

وی با اشاره به بازدید میدانی رئیس ستاد اربعین کشور از استان کرمانشاه و مرز خسروی بیان کرد: در این بازدید که از مبدا تا مرز خسروی انجام شد، تصمیمات مهمی اتخاذ شد که امیدواریم اجرای آن‌ها هر چه سریعتر در دستور کار قرار گیرد.

استاندار کرمانشاه با قدردانی از تلاش‌ها و دلسوزی‌های سردار کلارک در پیگیری مسائل مربوط به پایانه مسافری کربلا، گفت: با پیگیری ایشان، امیدواریم شرایطی فراهم شود تا سفری روان و مناسب از کربلا به مرز خسروی برای زائران فراهم گردد.

وی بر ضرورت تعیین دقیق شرح وظایف استان‌های معین تأکید کرد و گفت: لازم است این استان‌ها با برنامه‌ریزی مشخص و متناسب با ظرفیت‌های خود، اقدامات مؤثری را برای پشتیبانی از استان کرمانشاه در ایام اربعین انجام دهند.

دکتر حبیبی ابراز امیدواری کرد با همکاری همه‌جانبه و عزم ملی، اربعینی باشکوه، منظم و در شأن زائران حسینی در پیش باشد.

مدیر ارشد استان با اشاره به آمادگی کامل کرمانشاه برای استقبال از زائران اربعین حسینی، بر لزوم ارتقا کیفیت خدمات، رفع نواقص باقی‌مانده، و هماهنگی کامل همه دستگاه‌ها با اولویت موضوع اربعین تأکید کرد.

دکتر حبیبی اظهار کرد: مقدمات لازم برای میزبانی از زائران اباعبدالله الحسین (ع) در استان فراهم شده است، اما باید خدمات را در خور شأن این رویداد عظیم و زائران حسینی ارتقا دهیم و نواقص جزئی را تا قبل از ایام اربعین برطرف کنیم.

وی با تقدیر از عملکرد برخی کمیته‌ها از جمله کمیته بهداشت و درمان، افزود: گزارش‌های ارائه‌شده نشان می‌دهد بسیاری از کمیته‌ها با آمادگی کامل پای کار هستند، اما لازم است اقدامات همچنان تقویت و برجسته شود؛ گزارش‌ها در حوزه طرح ترافیکی نیز نشانگر عزم جدی مدیران و نیروهای اجرایی برای مدیریت روان ترددها است.

دکتر حبیبی تصریح کرد: فضای عمومی استان رنگ و بوی اربعینی به خود گرفته و مجموعه استان با عزم جهادی آماده خدمت به زائران است و در همین راستا، همه برنامه‌ها و جلسات دستگاه‌های اجرایی باید با محوریت اربعین برگزار شود و اولویت مدیران، پیگیری مصوبات و تسریع در اجرای اقدامات مرتبط با اربعین باشد.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر نقش رسانه‌ها، به‌ویژه صدا و سیما، در انعکاس اقدامات انجام‌ شده، افزود: انتشار گزارش عملکرد کمیته‌ها در رسانه‌ها، علاوه بر اطلاع‌رسانی، جنبه ملی دارد و موجب ارتقاء اعتماد عمومی و انسجام بیشتر در اجرای برنامه‌ها می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت کمیته فرهنگی، اظهار کرد: بُعد فرهنگی اربعین، اصل و اساس این حرکت عظیم است و باید از شرق استان تا مرز خسروی برنامه‌ریزی دقیقی برای فعالیت‌های فرهنگی صورت گیرد و این مسئولیت با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی، ستاد عتبات عالیات و سایر نهادهای فرهنگی دنبال خواهد شد.

مدیر ارشد استان همچنین با اشاره به ضرورت پیگیری روزانه مصوبات ستاد اربعین، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های ملی مانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام، وزارت دفاع و دیگر نهادهای مسئول، باید اجرای مصوبات مرتبط با خود را به‌صورت مستمر دنبال کنند تا هیچ‌گونه خللی در روند خدمات‌رسانی ایجاد نشود.

وی درباره موضوعات زیرساختی و لجستیکی از جمله تأمین آب و یخ، پارکینگ‌ها، فاضلاب و مکان‌یابی ایستگاه‌ها افزود: باید نسبت به استقرار تجهیزات، به‌ویژه دستگاه‌های یخ‌ساز، در مسیر قصرشیرین تا مرز خسروی اقدام شود لذا در این راستا باید حداقل ۵۰ درصد این تجهیزات در  مرز‌خسروی و قصرشیرین مستقر گردد و نیز پیگیری برای تأمین این نیازها از سوی ستاد عتبات و دیگر نهادهای اجرایی در دستور کار قرار گیرد.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: قرارگاه اربعین باید در مرز خسروی مستقر شود و هر کمیته نماینده یا جانشین تام‌الاختیار خود را در محل حاضر کند؛  کار از راه دور و صرفاً در کرمانشاه قابل پیگیری نیست و نیروهای اجرایی باید در نقطه صفر مرزی مستقر باشند تا بتوانند به شکل میدانی وظایف را دنبال کنند.

وی با اشاره به حجم بالای خودروهای زائرین در ایام اربعین، گفت: مدیریت پارکینگ‌ها و نظم‌بخشی به ترددها نیازمند تقسیم کار دقیق، حضور میدانی نیروهای اجرایی و تعیین مسئولیت‌ها در قالب چارت مشخص است. این چارت باید حداکثر تا فردا نهایی شود و عوامل اجرایی به محل استقرار در مرز اعزام شوند.

دکتر حبیبی با تقدیر از زحمات همه مسئولان، گفت: با انسجام، عزم راسخ و پیگیری شبانه‌روزی، استان کرمانشاه می‌تواند میزبانی در شأن زائران حسینی ارائه دهد و برگ زرین دیگری در خدمتگزاری به اهل بیت علیهم‌السلام رقم بزند.



اوقات شرعی
آب و هوا
var string = "Milad Zohravi";