+ 0 -
ADA

مسعود بهرامی

معاون دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال


.

مشخصات فردی:

   نام و نام خانوادگی: مسعود بهرامی

   وضعيت خدمتي: كارمند رسمي وزارت كشور                             

   فارغ التحصیل دبیرستان نمونه کرمانشاه

فارغ التحصیل مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه تبریز

فارغ التحصیل مهندسی علوم و صنایع غذایی (تبدیل مواد غذایی) از دانشگاه صنعتی اصفهان

سوابق كاري:

کارشناس تولید تعدادی از واحدهای صنایع غذایی استان کرمانشاه

کارشناس فنی امور صنایع استانداری کردستان

رئیس گروه اقتصادی، صنعتی و کشاورزی استانداری کردستان

کارشناس بازرگانی استانداری کرمانشاه

رئیس گروه اشتغال و سرمایه­ گذاری استانداری کرمانشاه

معاون دفتر جذب و حمایت از سرمایه ­گذاری استانداری کرمانشاه

رئیس گروه اقتصادی استانداری کرمانشاه

سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه

ساير مسؤوليت­ها:

عضو هيأت علمي داوری جشنواره كارآفريني استان کردستان

عضو كارشناسي کمیته كمك­هاي فني و اعتباري شركت شهرك­ هاي صنعتي استان کردستان

نماينده استانداري کرمانشاه در كميسيون واگذاري اراضي ملی

نماینده استانداری کرمانشاه در کمیسیون تقویم و ارزیابی اراضی زراعی و باغی

 مسؤول دبيرخانه و دبیر كارگروه اقتصادي استان کرمانشاه

نماينده استانداري در كميته گسترش دانشگاه جامع علمي- كاربردي استان کرمانشاه

 مشارکت در تدوين برنامه پنجم توسعه استان كرمانشاه

مشاور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه

كارشناس رسمي استاندارد ايران (3 سال)

سوابق علمی:

تدریس در دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی

محقق و پژوهشگر برتر استان در سال 1392

دارای گواهي ثبت اختراع «توليد ماست پروبيوتيك امگا 3» در اداره كل ثبت شركت ها و مالكيت صنعتي ايران

پذيرش و چاپ مقاله در مجلات داخلي و بين المللي به شرح زير:

    1-  چاپ مقاله در مجله علمی Irish Journal of Agricultural and Food Research با Impact Factor برابر 1/6 با عنوان:

 Mixing sweet cream buttermilk with whole milk to produce cream cheese

 2-     چاپ مقاله در مجله علمی Korean J. Food Sci. An  با Impact Factor دارای 1/4 با عنوان:

Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt as Affected by Additions of Different Types of Hydrocolloid.

3-     چاپ مقاله در مجله علوم و فنون علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان با عنوان :

« تعيين معيارهاي كيفي آرد و خواص رئولوژيكي خمير براي نان تافتون از گندم­هاي ايراني»

تقديرنامه ها:

دريافت تقديرنامه از استانداران محترم كردستان و كرمانشاه

دريافت تقديرنامه از معاونین محترم برنامه ­ريزي و توسعه مدیریت و منابع استانداري كردستان و كرمانشاه

دریافت تقدیرنامه از معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری

دریافت تقدیرنامه از تعدادی از مدیران کل استان